Zaprojektowany według najnowocześniejszych trendów supermarket Carrefour zajął w Centrum Handlowym Skorosze powierzchnię ponad 1100 mkw, oferując ponad 12 tysięcy produktów.
Supermarket w Centrum Handlowym Skorosze został zaprojektowany tak, aby zapewnić każdemu wyjątkowe doświadczenia. Wierzymy, że zastosowane w nim nowoczesne koncepty oraz bogaty asortyment, odpowiedzą na potrzeby lokalnych konsumentów– mówi Marek Lipka, dyrektor ds. supermarketów w Carrefour Polska.
W ofercie sklepu znajduje się bogaty wybór świeżych warzyw i owoców, wędlin oraz serów, a także mięsa. Klienci znajdą tu również bakalie i ziarna na wagę, świeże zioła czy produkty mięsne z wędzarni Carrefour oraz wypiekane na miejscu pieczywo. Dla wygody klientów oddane zostały także różnorodne koncepty handlowe, dzięki którym klienci szybko odnajdą potrzebne produkty.
Na szczególną uwagę zasługuje koncept Zdrowa Półka, którego rozwój stanowi istotny element realizowanej przez Carrefour Polska strategii transformacji żywieniowej. Jej celem jest zapewnienie klientom łatwego dostępu do żywności wysokiej jakości i w rozsądnej cenie. W ofercie konceptu klienci supermarketu znajdą szeroki wybór artykułów bio, bezglutenowych, bez laktozy czy bez dodatku cukru, a także produktów pochodzenia roślinnego, będących odpowiedzią na potrzeby wegan. Nowością w koncepcie są mrożonki bio, ekologiczne produkty dla dzieci, a także bio karmy dla zwierząt.
Komfort zakupów zagwarantuje klientom nowoczesna aranżacja przestrzeni handlowej – szerokie wejście do supermarketu, skośna aleja główna, umożliwiająca wybór dogodnej ścieżki zakupowej od momentu wejścia do sklepu, wygodne, szerokie alejki, a także niska zabudowa wybranych działów.
Źródło: Carrefour Polska
Partnerzy portalu