Mięso wieprzowe do produkcji wędlin- województwo mazowieckie - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Mięso wieprzowe do produkcji wędlin- województwo mazowieckie

Duża część zakÅ‚adów miÄ™snych produkujÄ…cych wÄ™dliny posiadajÄ… ubojnie i rozbiór miÄ™sa  na wÅ‚asne potrzeby. Jednak kiedy miÄ™so z rozbioru nie zaspakaja potrzeb bieżącej produkcji istnieje konieczność dokupienia elementów miÄ™snych.

Najczęściej zamawianymi elementami sÄ… szynka wieprzowa bez koÅ›ci oraz Å‚opatka wieprzowa bez koÅ›ci- mówi Agnieszka Walczak z ZakÅ‚adu Rozbioru MiÄ™sa Wieprzowego DOMINEX z Radzanowa. ZakÅ‚ad dostarcza elementy miÄ™sa wieprzowego do zakÅ‚adów przetwórczych i masarni gÅ‚ównie z województwa mazowieckiego i Å‚ódzkiego. PóÅ‚tusze do produkcji szynki wieprzowej i Å‚opatki pozyskiwane sÄ… od sprawdzonych ubojni w województwie mazowieckim. Etap produkcji elementów miÄ™snych jest Å›ciÅ›le nadzorowany a wprowadzony w 2008 roku system HACCP zapewnia bezpieczeÅ„stwo produkowanej żywnoÅ›ci. Szynka wieprzowa bez koÅ›ci czy Å‚opatka bez koÅ›ci  sprzedawana jest w iloÅ›ci od 6-10 ton tygodniowo. Zamówienia realizowane sÄ… zgodnie z ustaleniami zawartymi z klientem. JeÅ›li element znajduje siÄ™ na stanie to zamówienie jest wysyÅ‚ane w ten sam dzieÅ„ lub na dzieÅ„ nastÄ™pny. W przypadku dużych zamówieÅ„ realizacja odbywa siÄ™ od 3 do 4 dni.

MiÄ™so pakowane jest luzem w pojemnikach wyÅ‚ożonych foliÄ… i dostarczane transportem chÅ‚odniczym do klienta. W ofercie firmy dostÄ™pne sÄ… także inne mrożone elementy wieprzowe- szynka, schab, karczek, polÄ™dwiczki, biodrówka, boczek, golonka, nogi, żeberka, pachwina, podgardle, skórki, sÅ‚onina oraz tÅ‚uszcz. To co charakteryzuje firmÄ™ to naturalność produktów, Å›wieżość, wysoka jakość i terminowość ustalonych dostaw.

SzczegóÅ‚owe informacje na temat szynki i Å‚opatki wieprzowej uzyskacie PaÅ„stwo pod numerem 24 265 43 53, 602 137 879.

Więcej o firmie Dominex klikając tutaj.

 

 


Autor: Materiał promocyjny firmy DOMINEX

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.