Duża część zakÅ‚adów miÄ™snych produkujÄ…cych wÄ™dliny posiadajÄ… ubojnie i rozbiór miÄ™sa na wÅ‚asne potrzeby. Jednak kiedy miÄ™so z rozbioru nie zaspakaja potrzeb bieżącej produkcji istnieje konieczność dokupienia elementów miÄ™snych.
Najczęściej zamawianymi elementami sÄ… szynka wieprzowa bez koÅ›ci oraz Å‚opatka wieprzowa bez koÅ›ci- mówi Agnieszka Walczak z ZakÅ‚adu Rozbioru MiÄ™sa Wieprzowego DOMINEX z Radzanowa. ZakÅ‚ad dostarcza elementy miÄ™sa wieprzowego do zakÅ‚adów przetwórczych i masarni gÅ‚ównie z województwa mazowieckiego i Å‚ódzkiego. PóÅ‚tusze do produkcji szynki wieprzowej i Å‚opatki pozyskiwane sÄ… od sprawdzonych ubojni w województwie mazowieckim. Etap produkcji elementów miÄ™snych jest Å›ciÅ›le nadzorowany a wprowadzony w 2008 roku system HACCP zapewnia bezpieczeÅ„stwo produkowanej żywnoÅ›ci. Szynka wieprzowa bez koÅ›ci czy Å‚opatka bez koÅ›ci sprzedawana jest w iloÅ›ci od 6-10 ton tygodniowo. Zamówienia realizowane sÄ… zgodnie z ustaleniami zawartymi z klientem. JeÅ›li element znajduje siÄ™ na stanie to zamówienie jest wysyÅ‚ane w ten sam dzieÅ„ lub na dzieÅ„ nastÄ™pny. W przypadku dużych zamówieÅ„ realizacja odbywa siÄ™ od 3 do 4 dni.
MiÄ™so pakowane jest luzem w pojemnikach wyÅ‚ożonych foliÄ… i dostarczane transportem chÅ‚odniczym do klienta. W ofercie firmy dostÄ™pne sÄ… także inne mrożone elementy wieprzowe- szynka, schab, karczek, polÄ™dwiczki, biodrówka, boczek, golonka, nogi, żeberka, pachwina, podgardle, skórki, sÅ‚onina oraz tÅ‚uszcz. To co charakteryzuje firmÄ™ to naturalność produktów, Å›wieżość, wysoka jakość i terminowość ustalonych dostaw.
SzczegóÅ‚owe informacje na temat szynki i Å‚opatki wieprzowej uzyskacie PaÅ„stwo pod numerem 24 265 43 53, 602 137 879.
Więcej o firmie Dominex klikając tutaj.