Artykuły w kategorii:
XXXIII DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO p.t. „Aktualne regulacje prawne w odniesieniu do żywności ekologicznej, aromatów i dozwolonych substancji dodatkowych” oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne p.t. „Postęp w Technologii Mięsa. Nauka – Praktyce” odbędą się w Domu Technika NOT w Warszawie ...
W imieniu Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego zapraszamy na XXXI DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO
p.t. „Aktualne problemy przemysłu mięsnego” połączone z Krajowym Kongresem Nauki o Mięsie i Technologii, które odbędą się w Domu Technika NOT-u w Warszawie ul. Czackiego 3/5, III pi...
Serdecznie zapraszamy na konferencję poświęconą nowoczesnym systemom komunikacji dla branży FMCG.
Rosnąca mobilność i mnogość kanałów komunikacji stwarza konieczność dostosowania infrastruktury teleinformatycznej do infrastruktury i nowoczesnego systemu funkcjonowania przedsi...
Dyrektor Oddziału Technologii Mięsa i Tłuszczu Instytutu Biotchnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego ogłasza Konkurs Wędlin pod tytułem "Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym" WIOSNA 2010. Konkurs odbywa się pod honorowym patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi.
C...
W dniach 3-5 grudnia br. odbędą się targi Meat Meating organizowane w hali Expo Silesia w Sosnowcu. Do Państwa dyspozycji przekazujemy wydruk zaproszenia wraz z wizytówką, który upoważnia do bezpłatnego wstępu. Serdecznie zapraszamy.
Ściągnij i wydrukuj...
Dyrektor Oddziału Technologii Mięsa i Tłuszczu Instytutu Biotchnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego ogłasza Konkurs Wędlin pod tytułem "Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym" JESIEŃ 2009. Konkurs odbywa się pod honorowym patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi.
C...
Wiosenny KONKURS obejmuje następujące wędliny: kiełbasy (z wyłączeniem kiełbas suchych, podsuszanych i surowych), produkty blokowe (drobno, średnio i grubo rozdrobnione oraz rolady), wędliny podrobowe (wątrobianki, pasztetowe, kiszki, salcesony), mięso kulinarne, wyroby garmaże...