Masz ochotę na coś pysznego, ale nie masz pomysłu na posiłek?
Mamy dla Ciebie rozwiązanie!
Szynka bez dymu, która jest produkowana przez Podhalańskie Centrum Dystrybucji ,,Salami" Sp. z o. o. jest w stanie zaspokoić Twój głód. Jest to propozycja dla wszystkich smakoszy oraz wielbicieli smaku prawdziwego mięsa. Szynka wykonana jest z najwyższej jakości świeżego mięsa wieprzowego, które jest odpowiednio przyprawione oraz poddane obróbce termicznej, dzięki której zachowuje swoją świeżość na dłużej. Mięso szynki bez dymu jest niezwykle delikatne, dlatego mogą ją spożywać zarówno dorośli jak i dzieci.
Do czego wykorzystać szynkę bez dymu?
Jeśli zastanawiasz się nad sposobem podania to już spieszymy z podpowiedziami. Jeśli masz ochotę na coś tradycyjnego to proponujemy Ci kanapkę z sałatą, pomidorem, Szynką bez dymu oraz sosem tatarskim, który wprost idealnie podkreśli delikatny smak kruchego mięsa. To rozwiązanie doskonale nada się na śniadanie, lunch lub też kolację. Jeśli jednak pragniesz czegoś więcej, spróbuj połączyć Szynkę bez dymu z sałatką. Aby przyrządzić tą niecodzienną potrawę wystarczy puszka kukurydzy, starty seler lub por, ananas oraz majonez. Wszystkie składniki należy pokroić w plastry, dodać majonez oraz dokładnie wymieszać. Opcjonalnie można dołożyć kilka listków świeżej pietruszki.
To tylko niektóre z wielu propozycji na podanie Szynki bez dymu, jednak jak widzisz jest ona wielozadaniowa i sprowadzi się w niemal każdej sytuacji, zatem jeśli masz ochotę zjeść coś dobrego, postaw na Szynkę bez dymu, którą można kupić w najlepszych sklepach mięsnych. Zapytaj w swoim sklepie o Szynkę bez dymu od producenta PCD SALAMI Nowy Targ.
Podhalańskie Centrum Dystrybucji Salami Sp. z o.o. to firma rodzinna, działająca od 1995 roku, od początku prowadzona przez Kazimierza Stolarczyka. Nieustanny rozwój i chęć sprostania coraz większym wymogom rynku sprawiają, że firma łączy bogatą tradycję, doświadczenie i nowoczesne rozwiązania, co czyni ją jednym z liderów w branży przetwórstwa mięsnego.