Wyroby tradycyjne łódzkie - kiełbasa ze wsi Nowakowskiego - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Wyroby tradycyjne łódzkie - kiełbasa ze wsi Nowakowskiego

 

 

Wędliny tradycyjne od lat znajdują stałe miejsce zarówno na domowych stołach Polaków, a także świetnie sprawdzają się jako uroczyste menu podczas wystawnych bankietów, wesel, czy też balów. Nikt w momencie organizacji takiej imprezy nawet nie pomyśli, aby podać swoim gościom ogólnopolskie, średniej klasy wyroby wędliniarskie. Dobrze znając gusta smakowe dzisiejszych konsumentów, najznakomitsze restauracje oraz lokale organizujące przyjęcia stawiają na współpracę jedynie z takimi zakładami przetwórstwa mięsnego, które są w stanie zaoferować ich klientom prawdziwy smak staropolskich wędlin i kiełbas.

Kiełbasa ze wsi ZPM Grzegorz Nowakowski– tego nie powstydzi się żaden lokal

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom dzisiejszych czasów, Zakład Przetwórstwa Mięsnego Grzegorza Nowakowskiego, od samego początku istnienia koncentruje się jedynie nad produkcją wyrobów wedle staropolskich receptur, tak aby ich wygląd, aromat i smak pozostawiał niezapomniane wrażenia sensoryczne. Ich sztandarowy produkt, jakim jest kiełbasa ze wsi, zdobył wierne grono swoich odbiorców – zarówno wśród zwykłych konsumentów, restauratorów oraz profesjonalnych organizatorów wykwintnych uroczystości. Kiełbasa wytwarzana jest z mięsa wieprzowego średniorozdrobnionego.Niezwykłości temu produktowi nadaje fakt, iż została ona nagrodzona wieloma tytułami, m.in. Certyfikatem Gwarancja Najwyższej Jakości oraz Dyplomem Produkt Najwyższej Jakości w Przemyśle Mięsnym.

Ale ZPM Grzegorz Nowakowski to nie tylko kiełbasa ze wsi. Kompletny asortyment przedsiebiorstwa domyka ponad 150 rodzajów smacznych kiełbas, wędzonek i wędlin. Z całą pewnością, każdy znajdzie coś dla siebie. 

Serdecznie zapraszamy do kontaktu: 

Telefon: 44 757 37 99

E-mail: biuro@zpm-nowakowski.pl

 

 

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Grzegorz Nowakowski

 


Autor: Materiał promocyjny firmy ZPM NOWAKOWSKI

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.