Menu Coyote posiada szeroki wachlarz mięs. Można tu znaleźć dania zarówno
z drobiu, jak i z wieprzowiny czy wołowiny, będące specjalnością restauracji.
Rozmawiamy z menedżerką Coyote – Darią Szatkowską.
Remigiusz Zagraba: Gdzie można dobrze zjeść koło Płońska?
Daria Szatkowska: Restauracja nazywa się Coyote i znajduje się w miejscowości Ilinko koło Płońska, w województwie mazowieckim.
R.Z.: Jakie rodzaje mięs serwują Państwo w restauracji COYOTE?
D.Sz.: Znaleźć można u nas dania zarówno z drobiu: kurczak, indyk i kaczka, jak i z wieprzowiny oraz wołowiny.
R.Z.: Najpopularniejsze i najsmaczniejsze potrawy w COYOTE to ?
D.Sz.: Podajemy m.in.: pieczeń wołową, zrazy wołowe, golonkę czy polędwiczki wieprzowe. Specjalnością naszej restauracji są dania z wołowiny, a w szczególności przepyszne steki przyprawiane po mistrzowsku przez szefa kuchni.
R.Z.: Kto może zostać dostawcą mięs i wędlin do restauracji?
D.Sz.: Ten, kto zaoferuje przystępną cenę przy wysokiej jakość mięs i wędlin. Najlepiej, aby było to mięso certyfikowane.
R.Z.: Co jest dla Państwa ważne przy współpracy z dostawcami?