III Mistrzostwa Polski Kelnerów; kulinarny show, podczas którego będą przygotowywane wariacje kulinarne z polędwicy wołowej z warzywami Oerlemans; pokazy oraz konkursy Śląskiej Grupy Kulinarnej i Klubu Szefów Kuchni, takie jak „Półmisek śląskich specjałów na świątecznym stole” czy „Najpiękniejszy stół okolicznościowy ” oraz III Finał Kulinarnego Pucharu Śląska Szkół Gastronomicznych, Bieg Kelnerski i pokaz improstylu to tylko niektóre atrakcje na targach HOTEL-GASTRO Meeting. Na specjalistów branży przemysłu mięsnego czekają interesujące konferencje, z udziałem m.in. Witolda Choińskiego, Doroty Kozłowskiej, Tadeusza Sarny i Stanisława Gmitruka).
Targi zakończą się w sobotę – 5 grudnia o godz. 16. Więcej informacji o targach można znaleźć w Internecie, na stronach:, www.hotel-gastro.pl, www.meatmeeting.pl.