Mięso przepiórcze dla gastronomii - małopolskie - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Mięso przepiórcze dla gastronomii - małopolskie

 

 

Mięso przepiórcze znane jest na świecie od czasów starożytnych Egipcjan, kiedy to uznawano i wierzono w jego magiczną moc uzdrawiania, a także serwowano na stołach bogaczy egipskich. Do Polski przywędrowało dopiero w latach 60 XX wieku. 

Niebywały smak i delikatność… nie tylko na specjalne okazje!

Coraz częściej polscy konsumenci wybierają zamiast tradycyjnego kurczaka, czy indyka właśnie przepiórkę. Dlaczego? Po pierwsze, wygrywa ona smakowo! Mięso przepiórcze jest zdecydowanie lepsze, delikatniejsze. Zawiera również bogactwo składników odżywczych i witamin, dlatego też polecane jest szczególnie osobom na diecie, a także małym dzieciom. Nie ma więc w tym nic dziwnego, iż od 30 lat zainteresowanie nieustannie rośnie…

Firma produkcyjno handlowo usługowa „Amciu”, wiedząc o tym postanowiła rozszerzyć swoją asortyment, a także zaproponować swoim stałym i nowym klientom przepiórczą tuszkę. Oferta przedsiębiorstwa przerosła oczekiwania, zainteresowanie jest olbrzymie szczególnie ze strony gastronomii. Jedno jest pewne, przyczyniły się do tego sukcesu nie tylko wartości mięsa przepirórczego, ale również polityka firmy „Amciu” – tak prowadzona zagwarantuje, iż wchodząc we współpracę z przedsiębiorstwem, można być w stu procentach pewnym, iż otrzymacie towar najlepszej jakości, a to przełoży się pozytywnie na zainteresowanie Waszych klientów. Firma przestrzega najsurowsze normy, jakie obowiązują ubojnie. Jej produkty są zdrowe i spełniają przepisy Unii Europejskiej. Natomiast wprowadzenie systemu HACCAP gwarantuje wysokie bezpieczeństwo asortymentu i jakość.

 

Reasumując, współpraca z FPUH „Amciu” to najlepsze rozwiązanie dla twojej firmy.

 

Ubojnia drobiu i królików - F.P.U.H. Amciu

 


Autor: Materiał promocyjny firmy AMCIU

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.