Marka Dominex to najlepszej jakości mięso wieprzowe w elementach, to także dbałość o wysokie standardy jakości oraz znajomość aktualnych potrzeb konsumentów. Podstawą produkcji elementów mięsnych jest rozbiór mięsa wieprzowego, który odbywa się w zakładzie rozbioru mięsa Dominex w Radzanowie koło Płocka w województwie mazowieckim. Surowiec do produkcji pochodzi od krajowych dostawców a tygodniowa produkcja wieprzowiny to około 15 ton. Mięso wieprzowe Dominex cieszy się niesłabnącą popularnością wśród swoich klientów, a produkty tej marki znane są w wielu krajach Unii Europejskiej. Producent oferuje Państwu świeże mięso bez ulepszaczy:
- półtusze wieprzowe
- schab wieprzowy
- szynkę wieprzową
- karczek wieprzowy
- łopatkę wieprzową
- polędwiczki
- biodrówka
- boczek
- golonka
- nogi
- żeberka
- pachwina
- podgardle
- skórki
- słonina
- tłuszcz
i inne elementy wieprzowe.
Oferta marki Dominex skierowana jest do zakładów i hurtowni mięsnych, restauracji oraz innych dystrybutorów, dla których liczy się doskonała jakość i świeżość mięsa oraz konkurencyjne ceny.
Szczegółowe informacje uzyskacie Państwo pod numerem 602 137 879 oraz wysyłając wiadomość na adres dominex44@onet.pl.
Zakład Rozbioru Mięsa Wieprzowego, mazowieckie- P.P.H. DOMINEX Jacek Walczak