Ubojnia trzody chlewnej z uprawnieniami unijnymi i całą infrastrukturą zakładową oraz z bazą danych
stałych dostawców(Ferm) i odbiorców.
Powierzchnia zakładu wynosi około 2000 m²
teren zakładu ogrodzony to 7500 m².
Do zakładu należy jeszcze odrolniona ziemia około 3 ha, którą można dowolnie zagospodarować.
Ubojnia posiada:
linię ubojowa na 70 szt./ 1 godz.,
5 komór chłodniczych do półtusz na 90 ton,
osobne chłodnie do podrobów, tłuszczy i jelit
jeliciarnia - zautomatyzowana
chłodnia do odpadów poubojowych
oczyszczalnia ścieków
akredytowane laboratorium weterynaryjne.
W punkcie przyjęcia żywca znajduje się waga elektroniczna i zaraz przy nim magazyn do przechowania żywca na 400 sztuk.
W skład majątku wchodzą: trzy samochody-chłodnie do przewożenia półtusz i jeden samochód do przewożenia żywca.
Firma jest w ciągłym ruchu i zatrudnia około 25 pracowników.
Obiekt można zaadoptować na inne cele produkcyjne lub magazynowe.
tel. 601 628 247
Dokładne informacje o planie zakładu udziela sprzedający tel. 601 628 247.