Zakład Przetwórstwa Mięsnego „Hańderek” po raz kolejny został doceniony za jakość i smak swoich produktów.
To niebywały sukces firmy! Eksperci ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń Polskie” uhonorowali certyfikatami TOP PRODUKT, aż dwa wyroby:
· „Z Dymnej Chaty” Boczek Dymiony,
· „Z Polskiego Dwora” Kiełbasa Herbowa.
Certyfikat ten potwierdza wysoką jakość produktów spożywczych, czego Zakładowi Przetwórstwa Mięsnego „Hańderek” nie można odmówić. Co ważne, dwóm powyższym produktom przyznano maksymalną ilość punktów, bo aż 10.
Programowi promującemu polską żywność najwyższej jakości, patronował Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi, a decyzja o przyznaniu prestiżowych certyfikatów zapadła podczas audytu, który odbył się 22 października w Krakowie.
Certyfikaty „Doceń polskie” nagradzają jedynie takie produkty, które podczas audytu zostaną pozytywnie ocenione przez grono doświadczonych specjalistów z branży spożywczej.
Wyroby te możecie znaleźć Państwo w licznych sklepach firmowych. Jednocześnie gorąco zapraszamy wszystkich właścicieli sklepów detalicznych oraz hurtowni do nawiązania współpracy.
KONTAKT:
Krzysztof Szyndler,
Marketing Manager
kom. 601 149 020 ,
e-mail: krzysztof.szyndler@handerek.com.pl
Więcej o firmie:
www.handerek.com.pl/aktualnosci
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hańderek Sp. Jawna