Dariusz Siciarz - restauracja Góralska Tradycja - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Dariusz Siciarz - restauracja Góralska Tradycja

Restauracja Góralska Tradycja to połączenie pasji i miłości do zakopiańskiej kultury. Zlokalizowana jest w samym sercu Zakopanego.
Można ją znaleźć na Krupówkach 29 (na końcu Pasażu Handlowego).

Na kilka pytań o restauracji i potrawach mięsnych dla portalu FirmyMiesne.pl odpowiedział szef kuchni – Dariusz Siciarz.

 

Remigiusz Zagraba: W Polsce bardzo popularna jest organizacja przyjęć okolicznościowych,  prywatnych i biznesowych. Na jakie atrakcje mogą liczyć goście w GÓRALSKIEJ TRADYCJI?

Dariusz Siciarz: Jesteśmy nową restauracją i ciągle się rozwijamy. Organizujemy jak najbardziej różnego rodzaju przyjęcia, wesela, spotkania grupowe i inne imprezy okolicznościowe takie jak komunie, chrzciny.

Naszym gościom możemy zaproponować gotowe zestawy obiadowe. Zgodnie z oczekiwaniami jesteśmy w stanie przygotować menu idealnie komponujące się z preferencjami klientów.
Jest to kwestia indywidualnych ustaleń z managerem restauracji.

R.Z.:  Z jakich rodzajów mięs najczęściej przyrządza się w Państwa restauracji dania?

D.S.: W karcie podstawowej można znaleźć takie pozycje jak: polędwica wołowa, kurczak, kaczka po staropolsku, mięso wieprzowe, jagnięcina – która jest nawiązaniem do naszego regionu oraz 4 rodzaje ryb (słodkowodnych i morskich). Raz w miesiącu przygotowujemy wstawkę do menu składającą się
z przystawki, zupy, dania głównego oraz deseru.

Dodatkowo, jesteśmy w stanie stworzyć potrawy każdej kuchni, nie tylko góralskiej. Organizujemy tygodnie smaków. W tamtym roku można było spróbować u nas dań kuchni francuskiej, włoskiej,
a także staropolskiej. Na ten rok planujemy podróż po kuchni tajskiej i śródziemnomorskiej.

Staramy się łączyć góralskie tradycje z nowoczesnymi rozwiązaniami.

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.