Specjały Premium serwowane przez rodzinę DOBROWOLSKICH to wyroby o wyjątkowym smaku, produkowane według oryginalnych przepisów. Do grona znakomicie przyprawionych, aromatycznych wędzonek dołączyły dwa nowe przysmaki – Kiełbasa głogowska i Zrazowa z wędzarni stryjka.
Kiełbasa głogowska z wędzarni stryjka to delikates, wyprodukowany z najwyższej jakości mięsa wieprzowego. Niezwykła kruchość, którą gwarantuje pieczołowicie dopracowana metoda doprawiania, wyrabiania oraz powolnego wędzenia, zachwyci nawet najbardziej wybrednych koneserów. Produkt wędzony jest przy użyciu dwóch rodzajów drewna, co sprawia, że skórka kiełbasy głogowskiej nabiera pięknego, wiśniowego koloru. Ten wyśmienity specjał o charakterystycznym, wędzonkowo-czosnkowo-pieprzowym smaku i zapachu zyska uznanie każdego, kto docenia niepowtarzalne, swojskie smaki. 100 g produktu otrzymano ze 112 g surowca.
Znawcy tradycyjnych wyrobów zachwycą się również niedającym o sobie zapomnieć smakiem zrazowej z wędzarni stryjka. Jest to produkt o niezwykle bogatym i atrakcyjnym bukiecie aromatów. Zrazowa kusi wielbicieli swojskich wędlin naturalnym wyglądem oraz niezwykłą kruchością, która sprawia, że chce się po nią sięgać za każdym razem. 100 g produktu otrzymano ze 111 g surowca.
Wędzenie według pieczołowicie strzeżonych, tradycyjnych przepisów przodków to pasja marki DOBROWOLSCY, dlatego ekskluzywne produkty z Wędzarni Stryjka usatysfakcjonują każde podniebienie.
ZAKŁAD MIĘSNY DOBROWOLSCY Sp. z o.o.