Zakład Mięsny Ritter przechodzi fazę rozwoju produktowego. Na rynku wyrobów wędliniarskich systematycznie pojawiają się nowe produkty.
Wyrobem wędliniarskim najwyższej klasy można nazwać Kiełbasę z wędzarni, która wyprodukowana jest na bazie szynki wieprzowej. Proces wędzenia i parzenia oraz wyczuwalny smak naturalnych przypraw podwyższa walory smakowe, które przypominają wędliny wyrabiane domowym sposobem.
Kiełbasa krucha to wędlina czysto wieprzowa parzona i wędzona o barwie ciemno brązowej. Wsad surowcowy wędliny to starannie dobrany surowiec i mieszanka przypraw nadająca produktowi charakterystyczny swojski wygląd i smak.
Pasztet familijny to produkt o bardzo kremowej konsystencji. Jest produkowany z podrobów wieprzowych, poddany obróbce parzenia, pakowany w aluminiową foremkę. Aktualnie wędliny zyskują dużą popularność i wielu zwolenników. Są dostępne w sklepach firmowych Ritter. Możliwa jest również sprzedaż hurtowa i detaliczna.
Więcej informacji o firmie Ritter klikając w link.