Restauracja Podlasianka - najbardziej interesuje nas drób i wołowina - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Restauracja Podlasianka - najbardziej interesuje nas drób i wołowina

Restauracja Podlasianka zlokalizowana jest w Bielsku Podlaskim przy ul. Mickiewicza 37 (województwo podlaskie). Warto dodać, że mieścimy się w okolicy Ratusza – mówi Jerzy Szurbak, kierownik restauracji.

 

Remigiusz Zagraba: Z jakich rodzajów mięs serwują Państwo potrawy, i które z nich są sztandarowe w restauracji PODLASIANKA?

Jerzy Szurbak: W naszej restauracji można dostać prawie wszystkie rodzaje mięs - wołowinę, cielęcinę, wieprzowinę, mięso z kurczaka czy indyka. Specjalizujemy się w kuchni staropolskiej. Serwujemy również dania kuchni regionalnej, żydowskiej, a także wegetariańskiej.

W menu można znaleźć takie potrawy jak: stek wieprzowy lub cielęcy, sznycel wieprzowy lub cielęcy po wiedeńsku, kotlet schabowy po podlasku, schab gotowany, rumsztyk z masłem, befsztyk z cebulą, filet z kurczaka panierowany, medalion z ananasem i wiele innych. 
W okresie grillowym naszym klientom oferujemy: karkówkę z grilla, polędwicę wieprzową z grilla,
a także grillowany filet z kurczaka.

R.Z.: Specjalizujecie się Państwo w organizowaniu imprez okolicznościowych. Jak możecie pomóc klientom biznesowym  w organizacj spotkania firmowego?

J.Sz.: Tak, posiadamy nowoczesne sale konferencyjno – bankietowe znakomicie przystosowane do organizacji bankietów,  przyjęć oraz spotkań biznesowych. Pomieszczenia są wyposażone
i przystosowane do organizacji konferencji i szkoleń. Jeżeli chodzi o menu, posiadamy gotowe propozycje jadłospisów, ale tak na prawdę wszystko zależy od preferencji klientów.

R.Z.: Czym powinno się charakteryzować mięso dostarczane do restauracji?

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.