Producent wędlin tradycyjnych z lubelskiego Ryjek - szynka wiejska, kiełbasa wiejska nasutowska oraz szynkowa - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Producent wędlin tradycyjnych z lubelskiego Ryjek - szynka wiejska, kiełbasa wiejska nasutowska oraz szynkowa

WspóÅ‚czesny konsument dokonujÄ…c wyborów żywieniowych kieruje siÄ™ gÅ‚ównie wartoÅ›ciami odżywczymi produktów. W dobie konserwantów nieÅ‚atwo jest znaleźć wyrób naturalny i jednoczeÅ›nie smaczny, a wymagania klientów odnoÅ›nie jakoÅ›ci stale rosnÄ…. Firma Ryjek dbajÄ…c o najwyższÄ… jakość swoich wyrobów, wychodzi naprzeciw wymagajÄ…cym klientom, proponujÄ…c zarówno smaczne, jak i zdrowe produkty. Jest to zapewne nierozerwalnie połączone z faktem, iż zakÅ‚ad miÄ™sny Ryjek specjalizuje siÄ™ w produkcji tradycyjnych wyrobów wÄ™dliniarskich, wÅ›ród których można znaleźć produkty oparte na staropolskich recepturach. Za Å›wietny przykÅ‚ad może posÅ‚użyć chociażby kieÅ‚basa szynkowa, która  w swoim skÅ‚adzie zawiera wieprzowinÄ™ wysokiej jakoÅ›ci z grubych części jedynki wieprzowej.

Ponadto w ofercie firmy Ryjek można znaleźć szynkÄ™ wiejskÄ… domowÄ… z tÅ‚uszczykiem, której receptura jest chlubÄ… ZakÅ‚adu. Jest to jedyna taka szynka wiejska na lokalnym rynku wÄ™dliniarskim, gdyż wyrabiana zgodnie z wieloletnim, Å›ciÅ›le strzeżonym przepisem. Trzecim wyrobem, o którym warto wspomnieć jest kieÅ‚basa wiejska nasutowska, produkowana z miÄ™sa wieprzowego z dodatkiem woÅ‚owiny.

ZakÅ‚ad od lat posiada swojÄ… siedzibÄ™ w województwie lubelskim, gdzie prowadzi ubój trzody i bydÅ‚a oraz przetwórstwo, obejmujÄ…ce wytwarzanie wÄ™dzonek i kieÅ‚bas. SpeÅ‚nia on wszystkie wymogi unijne, a nad procesem produkcji nieustannie czuwa nadzór Inspekcji Weterynaryjnej. WÅ‚aÅ›ciciele przywiÄ…zujÄ… również bardzo dużą wagÄ™ do higieny, produkcji oraz jakoÅ›ci zdrowotnej wyrobów. StanowiÄ… one priorytet w dziaÅ‚alnoÅ›ci firmy.

Producent wÄ™dlin tradycyjnych- ZakÅ‚ad Przetwórstwa MiÄ™snego "Ryjek"- lubelskie


Autor: Materiał promocyjny firmy ZPM RYJEK

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.