Włoskie wędliny dojrzewające w hurtowni Kabanosik, małopolskie - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Włoskie wędliny dojrzewające w hurtowni Kabanosik, małopolskie

  

Włoskie wędliny długodojrzewające znane są na całym świecie. Ceni się je za najwyższe standardy produkcji oraz niepowtarzalny smak. Regionalne włoskie wyroby zdobywają popularność również w Polsce i nie ma się co dziwić, żadne inne wędliny nie są w stanie im dorównać...


Do najbardziej znanych długodojrzewających wędlin zalicza się przede wszystkim Prosciutto, czyli suszoną, surową szynkę. W rejonie Górnej Andygi jest wytwarzana szynka długodojrzewająca o nazwie SPECK.
Ten tradycyjny wyrób produkowany jest z szynki wieprzowej bez kości, która po sprasowaniu przez minimum 30 dni marynują się w aromatycznych przyprawach, czosnku i soli morskiej. Tak przygotowaną szynkę wędzi się zimnym dymem, a następnie odwiesza do suszenia i dojrzewania na kilka miesięcy.


Wyjątkowy smak oryginalnego SPECKU dostrzegła i doceniła firma KABANOSIK, która postanowiła sprowadzić ten rarytas do Polski. TYROLSKI SPECK od regionalnego producenta Martinspeck zachwyca delikatną strukturą i wyrazistym smakiem, podbijając serca polskich smakoszy. Oryginalna receptura i tradycyjna technologia produkcyjna zapewniają najwyższą jakość produktu.

Firma KABANOSIK nie tylko sprowadza najlepsze regionalne wędliny ze świata. Prowadzi również rozbiór wołowiny, z którego pochodzą najwyższej klasy elementy mięsne „skrojone na miaręprzez profesjonalnych rzeźników, spełniając bardzo restrykcyjne normy. W codziennej ofercie można znaleźć zawsze świeże i soczyste polędwice, antrykot, rozbratel, rostbef, kark i inne cenione przez konsumentów części wołowe. Głównymi odbiorcami są sklepy mięsne i renomowane krakowskie restauracje, które od lat zaopatrują się w KABANOSIKU z Krakowa.

 

Firma Handlowa Kabanosik

telefon: 666 873 937, 12 262 50 40, 602 367 001
e-mail: fhkabanosik@op.pl,      www: kabanosik.pl

Autor: Materiał promocyjny firmy KABANOSIK

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.