- Uważam, że polska wołowina w najbliższym okresie będzie jeszcze bardziej pożądana nie tylko za granicą, ale przede wszystkim w Polsce – mówi Wiesław Bartosiak PPHU Bartek Ubojnia Zwierząt.
Za co więc kraje europejskie i bliskiego wschodu cenią polską wołowinę?
- Na początek warto wspomnieć, że jest to mięso wysokiej jakości. Zwierzęta tuczone są tradycyjnymi metodami, co finalnie ma ogromny wpływ przede wszystkim na smak i strukturę mięśni. Staramy się aby ćwierci wołowe były najwyższej jakości, zgodnie ze standardami unijnymi oraz wymaganiami klienta. Klient dostaje to, czego oczekuje: jakość i gwarancję dobrze wykonanej usługi, obecnie pracujemy zgodnie ze standardami BRC FOOD, co daje naszym klientom gwarancję bezpieczeństwa – dodaje producent Wiesław Bartosiak PPHU BARTEK Ubojnia Zwierząt.
Producent wołowiny mazowieckie,
ubój bydła BARTEK P.P.H.U.
+48 29 74 188 37 29