Aktualnie kebab to jedna z najbardziej popularnych potraw w gastronomii. Punkt gastronomiczny, który posiada w swojej ofercie prawdziwy turecki kebab w wiÄ™kszym stopniu cieszy siÄ™ zainteresowaniem wielu klientów. Najważniejszym skÅ‚adnikiem dania kebab jest miÄ™so, a także specjalna kompozycja smakowa, dlatego istotne jest aby kupować produkt z zakÅ‚adów, które produkujÄ… kebab wedÅ‚ug oryginalnej tureckiej receptury.
Jednym z najlepszych producentów kebabu jest firma Nur posiadajÄ…ca zakÅ‚ad w Skarżysku-Kamiennej. Do produkcji kebabu firma wykorzystuje polskie miÄ™so woÅ‚owe i drobiowe najwyższej klasy oraz stosuje specjalnie dobrane mieszanki przypraw, które nadajÄ… daniom kebab orientalny i niepowtarzalny smak. ProdukcjÄ… zajmuje siÄ™ wykwalifikowany personel, gÅ‚ównie obywatele tureccy, którzy posiadajÄ… tytuÅ‚y mistrzowskie w zakresie produkcji kebabu i ukoÅ„czyli specjalistyczne kursy. System HACCP wdrożony w zakÅ‚adzie oraz nadzór lekarza weterynarii gwarantuje bezpieczeÅ„stwo żywnoÅ›ci produktów. Firma NUR zajmuje siÄ™ produkcjÄ…:
- walców z surowego miÄ™sa ze specjalnymi przyprawami, do dalszego opiekania w punktach sprzedaży "KEBAB"
- zestawów kebab przyprawionych, opieczonych i pokrojonych, przeznaczonych do spożycia po ich podgrzaniu
- sprzedażą surowego mięsa wołowego i drobiowego
Wszelkie zastosowane dodatki do gotowego kebabu majÄ… także duże znaczenie, dlatego we wÅ‚asnym punkcie gastronomicznym warto używać oryginalnych przypraw, sosów, pieczywa do kebabów. BogatÄ… ofertÄ™ produktów z Turcji możecie PaÅ„stwo zakupić w Markecie Tureckim zlokalizowanym w Raszynie przy ulicy Krakowskiej 85.
Zainteresowanych smakiem prawdziwej tureckiej kuchni zapraszamy do kontaktu telefonicznego z firmÄ… NUR pod numerem 41 251 51 55.
Więcej informacji o firmie NUR klikając tutaj.