Pyszny rosół na wołowinie to prawdziwy symbol polskich, tradycyjnych obiadów. Lata płyną, moda się zmienia, ale większość osób nie wyobraża sobie niedzielnego obiadu, przyjęcia weselnego czy innej ważnej dla nas okoliczności bez rosołu. Ten z kolei, aby był smaczny i zdrowy, musi zostać przygotowany na wołowinie najlepszej jakości, pochodzącej najlepiej od krajowych producentów.
Najlepsze mięso wołowe dla Twojego sklepu i gastronomii - nie tylko na rosół
W dzisiejszych czasach, zainteresować klienta “naszą” ofertą to bardzo trudne zadanie. Zapewne nie raz właściciele sklepów branży mięsnej oraz gastronomii zastanawiali się jak przyciągnąć odbiorcę, jak podnieść sprzedaż. Od wieków istnieje jeden jedyny przepis na sukces. Zaproponuj swojemu klientowi produkt najwyższej jakości! Daj mu to, co sam chciałbyś otrzymać!
Takim mottem w swojej pracy kieruje się właśnie pan Dariusz Zorn, założyciel Zakładu Przetwórstwa Mięsnego “Messer” z Wartkowic (województwo łódzkie). O zaangażowaniu
i poważnym podejściu do tematu jakim jest produkcja wołowiny, świadczy wdrożony system HACCP, dzięki czemu macie Państwo pewność, iż w procesie produkcji przestrzegane są wszystkie normy bezpieczeństwa zdrowotnego produkowanego mięsa. O wysokiej jakości wołowiny świadczy również fakt, iż zwierzęta na ubój dostarczane są tylko i wyłącznie z ubojni spełniających rygorystyczne normy unijne. Ponad to, z całego asortymentu ZPM “Messer” korzysta nie tylko rynek polski, ale posiada on również swoich wiernych odbiorców w krajach Wspólnoty Europejskiej.
Sukces Twoim celem: wiedz skąd i co kupujesz
Zakład Przetwórstwa Mięsnego “Messer” powstał pietnaście lat temu. Początkowo swoją siedzibę posiadał w Łodzi. Jednak ogromne zainteresowanie klientów oferowanymi w tym czasie produktami oraz dynamiczny rozwój pozwolił właścicielowi na zakup w 2003 roku masarni
w Wartkowicach. Kompleksowa przebudowa i modernizacja przyczyniła się do jeszcze szybszego rozkwitu firmy, a wdrożenie norm unijnych pozwoliło jej pozyskać jeszcze większe grono odbiorców docelowych.
Obecnie firma zaliczana jest do “kameralnych” przedsiębiorstw (pracuje w niej 15 osób), potrafiących skutecznie łączyć ze sobą tradycję z nowoczesnością. Proponuje asortyment najlepszego gatunku, w tym: antrykot, kark, ligawę, łopatkę, mostek, polędwicę, pręgę, skrzydło, przody oraz elementy mięsa wołowego cięte w plastry.
Jeżeli chcecie mieć Państwo pewność, że to co zaproponujecie swoim klientom sprawi, że będą do Was wracać, oferta Zakładu Przetwórstwa Mięsnego “Messer” została przygotowana właśnie
z myślą o Was i waszej działalności.