Kebab jest posiÅ‚kiem szybkim i niezwykle popularnym - niemal każdy punkt gastronomiczny posiada go w swojej ofercie. Liczba lokali serwujÄ…cych to pyszne danie stale wzrasta, a klientów nie brakuje. Kebab może być przygotowywany na różne sposoby, cieszy siÄ™ wiÄ™c uznaniem zarówno jako przekÄ…ska na imprezy, szybki posiÅ‚ek czy też jako danie gÅ‚ówne. Znaczenie ma jedynie jakość – bo jak wiadomo, kebab kebabowi nierówny.
Jaki wiÄ™c kebab? Czy zastanawialiÅ›cie siÄ™ PaÅ„stwo nad tym, dlaczego konkurencja sprzedaje wiÄ™cej porcji tego popularnego dania? Nie tylko sam sposób przygotowania kebabu ma znaczenie. Wyznacznikiem sÄ… zastosowane dodatki oraz gÅ‚ówny skÅ‚adnik tego posiÅ‚ku – miÄ™so. Warto wiÄ™c zaufać specjalistom produkujÄ…cym kebab najwyższej jakoÅ›ci.
Firma NUR to krajowy producent tureckiego kebabu woÅ‚owego i drobiowego, wytwarzanego wedÅ‚ug oryginalnej receptury. Niepowtarzalny smak produktu jest zasÅ‚ugÄ… tureckich kucharzy, którzy czuwajÄ… nad tym, by kebab produkowany byÅ‚ tak, jak w Turcji. Wykwalifikowany personel firmy NUR to specjaliÅ›ci, majÄ…cy na swoim koncie dyplomy prestiżowych kursów oraz tytuÅ‚y mistrzów produkcji kebabu.
- „Nasza firma zajmuje siÄ™ sprzedażą kebabu w postaci waÅ‚ków woÅ‚owych i drobiowych od 5 do 70 kg w postaci mrożonej, jak również sprzedajemy kebab krojony paczkowany po 1 kg. W tej chwili nasza firma ma zasiÄ™g ogólnopolski, ale dostarczamy produkty również na rynki europejskie, takie jak: Niemcy, Francja, Dania, Szwecja czy Czechy. Kebab wysyÅ‚any jest również na rynek turecki. W planach mamy rozszerzanie dziaÅ‚alnoÅ›ci firmy na rynki wschodnie, jesteÅ›my otwarci na nowe wyzwania.”- mówi Agnieszka UrbaÅ„czyk, WÅ‚aÅ›ciciel Firmy NUR z woj. mazowieckiego.
Kebab firmy NUR polecany jest dla restauratorów, barów oraz innego typu klientów gastronomicznych. Zapraszamy paÅ„stwa do wspóÅ‚pracy.
Producent kebabu - Firma NUR