Coraz częściej najważniejszym kryterium wyboru dostawcy mięsa jest jakość a niska cena, na szczęście, odchodzi do lamusa. Wielu producentów wędlin, handlowców i konsumentów jest dzisiaj świadomych siły, jaką daje produkt oparty na wysokiej klasie surowca. Dobrym wyborem z pewnością jest podjęcie współpracy z zaufanymi dostawcami, którzy dbają o właściwe żywienie i dobrostan zwierząt. Liczy się także kopleksowość, która znacznie ułatwia współpracę. Jedną z firm na polskim rynku jest PAWPOL, która specjalizuje się w uboju trzody chlewnej, bydła oraz cieląt. Zakład produkuje wysokiej jakości świeże półtusze wieprzowe, ćwierci wołowe i tusze cielęce.
Miesięczna produkcja półtuszy wieprzowych utrzymuje się średnio na poziomie 200 ton. Ćwierci wołowych produkujemy około 40-50 ton miesięcznie, natomiast tusz cielęcych – 1,5 tony- mówi serwisowi FirmyMiesne.pl Łuksz Pawlik właściciel PAWPOL.
Odbiorców z jakich województw mogą Państwo zaopatrywać ?
Produkty dostarczamy na terenie całego kraju, a naszymi odbiorcami są zakłady mięsne, zakłady rozbioru oraz zakłady konfekcji.
Czy w okresie najbliższego roku planujecie rozwijać współpracę z nowymi klientami?
Nasza firma rozwija się dynamicznie. Dlatego planujemy wdrożenie działań, mających na celu pozyskanie nowych klientów, oczywiście przy zachowaniu partnerstwa podczas trwania współpracy.
Skąd pozyskują Państwo żywiec?
Żywiec pochodzi od rodzimych producentów, którzy od wielu lat dostarczają trzodę oraz bydło do naszej firmy. Długoletnie doświadczenie oraz wzajemne zaufanie sprawiają, że współpraca układa się jak na dzień dzisiejszy pomyślnie.
Na jakie korzyści mogą liczyć odbiorcy, którzy zdecydują się na współpracę z Państwa firmą?
Nowi odbiorcy mogą liczyć przede wszystkim na atrakcyjne ceny oraz bardzo wysoką jakość produktów. Gwarantujemy również stałość dostaw, terminowość oraz transport.
Szczegółowe informacje o produktach dostępne są pod numerami telefonu 692 229 404, 43 841 45 01 lub 43 841 35 88.