Półtusze wieprzowe w polskim przetwórstwie mięsnym wykorzystywanie są do produkcji, wędzonek, kiełbas, podrobów. Z rozbioru półtuszy produkuje się także świeże elementy mięsa takie jak szynka, schab, łopatka, karczek - sprzedawane w sklepach. Najlepszej jakości polskie mięso proponuje Ubojnia „Cezar“ zlokalizowana w Kręgach Nowych w województwie mazowieckim.
Propozycja firmy to półtusze wieprzowe klasy S, E, U, ośrodki wieprzowe, żołądki wieprzowe, kątnice a także jelita proste (pęczek 9 metrów jelita prostego) i jelita cienkie dostępne w kilku kalibrach (30-32), (32-35) i (35 +) w pęczkach po 80 metrów.
Miesięczna produkcja półtusz wieprzowych plasuje się na poziomie 650 ton. Produkty firmy dedykujemy zakładom mięsnym oraz zakładom rozbioru mięsa na terenie całej Polski. Nowoczesna linia ubojowa, wdrożone systemy HCCP, GMP oraz GHP pozwalają na spełnienie ilościowych oraz jakościowych oczekiwań naszych klientów. Zapewniamy transport produktów do kontrahentów własnymi samochodami chłodniczymi- mówi Waldemar Zglecz Współwłaściciel „Cezar” Sp. Jawna.
Szczegółowe informacje o produktach dostępne są pod numerem telefonu 509 733 344 lub 508 125 049.