Salami hiszpańskie, salami tradycyjne- firma Pamas - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Salami hiszpańskie, salami tradycyjne- firma Pamas

Klienci znudzeni stałą ofertą sklepów mięsnych, hurtowni poszukują nowych, nieodkrytych smaków. Warto zatem pokusić się rozszerzenie asortymentu i zaoferować  klientom nowe produkty.

Salami tradycyjne PAMAS to wędlina dojrzewająca. Salami produkowane jest z mięsa wieprzowego, soli, przypraw. Długi ponad 3 tygodniowy proces dojrzewania nadaje wędlinie specyficzny delikatny smak a jednocześnie pozwala długo zachować świeżość. Salami ma długi 60 dniowy okres przydatności do spożycia dzięki czemu doskonale sprawdza się w punktach gastronomicznych, jako dodatek do wielu potraw a także jako wędlina kanapkowa. Jest wędliną najtrwalszą i nie traci walorów smakowych mimo upływu czasu. Pakowane jest w osłonkę w batony o wadze około 2 kg.


Salami hiszpańskie PAMAS to wędlina dojrzewająca, która jest skierowana do bardziej wymagających klientów. Salami obsypane jest kompozycją przypraw warzywno – ziołowych. Wyprodukowane jest z mięsa wieprzowego a zastosowane przyprawy nadają wędlinie charakterystyczny warzywny  smak. Baton waży około 2 kg.

 

  

Więcej informacji o dostępnych rodzajach salami firmy PAMAS klikając tutaj.


Autor: Materiał promocyjny firmy ZPM PAMAS