Na rynku produktów wędliniarskich pojawiły się nowości produktowe z Zakładu Przetwórstwa Mięsnego Hańderek. Z DYMNEJ CHATY to nazwa nowej linii wędlin, w skład której wchodzi:
Polędwica dymiona Z Dymnej Chaty
Szynka dymiona Z Dymnej Chaty
Szynka spod powału Z Dymnej Chaty
Kiełbasa dymiona Z Dymnej Chaty
Boczek dymiony Z Dymnej Chaty
Wędliny Z DYMNEJ CHATY to powrót smaków i aromatów sprzed lat. Charakteryzują się wyczuwalnym aromatem nadanym przez delikatny sposób wędzenia. Specjalnie dobrana receptura przypraw oraz tajniki produkcji wędlin stosowane przed laty zapewniają tradycyjny smak oraz kruchość. Niepowtarzalny smak wędlin Z DYMNEJ CHATY przywołuje wspomnienia prawdziwie swojskich wyrobów produkowanych przez naszych dziadków. To nawiązanie do klimatów góralskiej biesiady, górskich wędrówek po halach, do smaku życia bliskiego naturze.
Wędliny Z DYMNEJ CHATY zyskały już wielu zwolenników. Jesteśmy przekonani, że wyroby spotkają się z Państwa aprobatą i będą doskonałym uzupełnieniem oferty sklepu mięsnego, hurtowni, restauracji. Wszystkich ciekawych smaku wędlin Z DYMNEJ CHATY zapraszamy do kontaktu z Zakładem Przetwórstwa Mięsnego Hańderek pod numerem 33 817 71 94, email: handerek@handerek.com.pl
Więcej informacji o innych produktach zakładu klikając tutaj.
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hańderek Sp. Jawna