Restauracja Pasja zlokalizowana jest na ulicy Wrocławskiej w Sławkowie, w województwie Śląskim.
„Wyróżnia nas dobra kuchnia. Oferujemy potrawy własnej produkcji” – mówi Bartosz Halkiewcz, manager restauracji w wywiadzie dla portalu FirmyMiesne.pl
Remigiusz Zagraba :Jakie potrawy mięsne serwowane są najczęściej w Państwa restauracji?
Bartosz Halkiewicz: Przyrządzamy dania z wieprzowiny, drobiu, wołowiny. Nasi kucharze serwują wyśmienite potrawy, począwszy od dań szybkich, mięsnych, kończąc na owocach morza. Gwarantujemy bogate menu. W ofercie posiadamy przykładowo biesiadę dla dwóch osób, w której znajdują się dania z każdego rodzaju mięsa z dodatkami. Dużym zainteresowaniem cieszą się żeberka z ziemniakami smażonymi z boczkiem oraz stek z polędwicy w sosie z kolorowego pieprzu.
R.Z.: Organizując imprezy okolicznościowe klienci zwracają szczególna uwagę m.in. menu, lokalizację, wystrój wnetrza. Na jakie doznania oprócz tych wymienionych mogą liczyć klienci?
B.H.: Organizowanie uroczystości dla naszych Gości to prawdziwa przyjemność. Gwarantujemy bogate menu, doradztwo, miłą oraz profesjonalną obsługę, a także preferencyjne ceny noclegów dla gości w naszym hotelu. Organizujemy imprezy sylwestrowe, dni kobiet, wesela (doskonałe menu, niskie ceny noclegów, gratis apartament dla nowożeńców, standardowa dekoracja), komunie.
R.Z.: Na terenie województwa śląskiego i małopolskiego działalność prowadzi wiele retauracji. Co Państwa wyróżnia na rynku?
B.H.: Wyróżnia nas dobra kuchnia. Oferujemy potrawy własnej produkcji, które zaspokoją nawet najdelikatniejsze podniebienia naszych gości. Miła i profesjonalna obsługa zapewni mile spędzony czas. Każdego klienta traktujemy indywidualnie. Działamy z Pasją.
R.Z.: Jakie wymagania stawiacie Państwo dostawcom mięsa i wędlin ?
.....
Zajazd PASJA, ul. Wrocławska, 41-260 Sławków
zajazdpasja@zajazdpasja.com.pl