Kebab to jedno z najczęściej zamawianych daÅ„ w branży gastronomicznej a jego popularność wynika z chÄ™ci kosztowania smaków kuchni tureckiej. Potrawa zamawiana w restauracji, barze jest przyprawiona i gotowa do spożycia. W sprzedaży detalicznej dostÄ™pne sÄ… zestawy kebab dla osób, które same przygotowujÄ… kebab w domu.
Gotowe miÄ™so kebab dla restauracji, pizzerii, marketów i sieci sklepów produkuje firma NUR ze Skarżyska Kamiennej. Produkcja kebabu odbywa siÄ™ w odpowiednich warunkach, przez wykwalifikowanych pracowników, pod Å›cisłą kontrolÄ… wdrożonego systemu HACCAP, oraz nadzoru Lekarza Weterynarii. Jest to gwarancja bezpieczeÅ„stwa żywnoÅ›ci i towaru.
Zestawy kebab z krojonego mięsa wołowego i drobiowego pakowane są w torebki foliowe o gramaturze 2,5 kg. Produkt jest gotowy do spożycia, po wcześniejszym podgrzaniu w kuchence mikrofalowej lub opiekaczu.
Dla klientów z rynku gastronomicznego typu restauracje, bary przygotowane zostaÅ‚y walce kebab z miÄ™sa woÅ‚owego lub drobiowego. Kebab woÅ‚owy formowany jest w walec z miÄ™sa woÅ‚owego mielonego. MiÄ™so doprawiane jest oryginalnymi przyprawami tureckimi. Kebab drobiowy (walec) produkowany jest ze Å›wieżego uda lub z caÅ‚ego kurczaka przy zastosowaniu oryginalnych sprowadzonych z Turcji przyprawy. Produkt jest przygotowany w walcach o gramaturze 5 kg, 7kg, 10 kg, 15 kg, 20 kg, 25 kg, 30 kg, 40 kg i 50 kg. DostÄ™pne sÄ… także kebaby o wiÄ™kszej gramaturze. NastÄ™pnie produkt jest mrożony do temperatury od -18 do -22 stopni C. Zamówiony przez klienta towar jest zawijany w foliÄ™ spożywczÄ…, etykietowany, pakowany do kartonów i dowożony transportem chÅ‚odniczym.
Produkt kierowany jest również do sprzedaży hurtowej, ponieważ jest głęboko mrożony.
W ofercie znajdują się także dodatki do kebabu takie jak tortilla 25cm, 30 cm pakowana w kartony, oraz sosy czosnkowy i sambal- bardzo ostry na bazie papryki chilli.
To co wyróżnia firmÄ™ NUR z poÅ›ród innych producentów kebabu to oryginalne tureckie receptury, wykwalifikowani tureccy specjaliÅ›ci produkcji. NajistotniejszÄ… jednak kwestiÄ… jest fakt, że podczas produkcji kebabu miÄ™so nie jest mieszane, oferujÄ…c klientom kebab woÅ‚owy firma zapewnia 100% iloÅ›ci woÅ‚owiny.
SzczegóÅ‚owe informacje o produkcie kebab uzyskacie PaÅ„stwo kontaktujÄ…c siÄ™ z firmÄ… Nur pod numerem telefonu 41 251 51 55, kom. 510 566 731, kom. 513 088 060, kom 516 025 668 lub klikajÄ…c tutaj.