Artykuły w kategorii: hurtownie
Stoisko mięsne to niewątpliwie serce większości sklepów ogólnospożywczych. Umiejętnie prowadzone potrafi zbudować rzeszę stałych i lojalnych klientów. Czynników decydujących o sukcesie jest wiele, ale jednym z najważniejszych jest obsługa klienta ...
Rynek mięsny, mimo stabilnej sytuacji, szuka sposobów optymalizacji swojej działalności. Oprócz rywalizacji pod kątem jakościowym, producenci szukają nowych metod dotarcia do potencjalnego klienta.
Przemysł mięsny to jedna z głównych branż sektor...
Nowe przepisy branżowe i co dalej ?
Ostatnie regulacje prawne wynikające z tzw. ustawy F-gazowej stawiają użytkowników oraz instalatorów instalacji chłodniczych przed zupełnie nowymi wyzwaniami. Z czym są one związane i ...
Rozmowa z Januszem Pasternakiem – członkiem zarządu i menedżerem firmy Kamir Mak.
Remigiusz Zagraba: Firma Kamir Mak Sp. z o.o. obchodziła w 2017 r. 25-lecie swojej działalności. Specjalizujecie się w logistyce głównie świeżego mięsa i wędlin na obszarze...
Anna Łydek: Hurtownie Max-Meat specjalizują się w obsłudze zorganizowanych sieci handlowych oraz sklepów niezrzeszonych na terenie województwa mazowieckiego. Obecnie na rynku hurtowym działa wielu dystrybutorów. Co wyróżnia Waszą hurtowni...
Remigiusz Zagraba: Hurtownia PANWA to jeden z najbardziej znanych dystrybutorów w Małopolsce. Jakie wędliny posiadacie Państwo aktualnie w swojej ofercie?
Anna Jerzak: Cały czas dostosowujemy się do potrzeb klientów. Nasza oferta jest urozmaicona. Posiadamy p...
Remigiusz Zagraba: Prowadzicie Państwo działalność w zakresie dystybucji mięsa i wędlin od prawie 20 lat. Proszę powiedzieć, do kogo kierujecie ofertę?
Mateusz Dopieralski: Oferta hurtowni skierowana jest przede wszystkim do lokalnych pensjonatów, restauracji, kt&oa...
"Proponujemy klientom produkty unikalne – takie, których inne hurtownie w ofercie nie posiadają" - mówi Łukasz Jaśkowiec, właściciel hurtowni Smaki Świata z miejscowości Skoczów, w wywiadzie dla portalu FirmyMie...
"Nasza oferta to przede wszystkim mięso wieprzowe, drób i wędliny . Kurczak i elementy pochodzą z naszych własnych Zakładów Rozbioru Drobiu zlokalizowanych w Białymstoku oraz Suwałkach" - mówi Adam Gryko – współw...
"Jednocześnie współpracujemy z producentami o zasięgu ogólnopolskim, a także z lokalnymi zakładami." mówi Mirosław Zyska, dyrektor hurtowni Polmak.
Remigiusz Zagraba: Hurtownia Polmak to jedna z czołowych firm dystryb...