Ubojnia ZwierzÄ…t Rzeźnych AGNIESZKA MIELCZAREK to producent miÄ™sa wieprzowego najwyższej jakoÅ›ci. W ofercie firmy znajdÄ… PaÅ„stwo miÄ™dzy innymi: boczek, golonkÄ™, karkówkÄ™, Å‚opatkÄ™, nóżki, ozorki, wÄ…trobÄ™, polÄ™dwiczki, schab, sÅ‚oninÄ™, szynkÄ™, żeberka i wiele innych Å›wieżych elementów miÄ™snych.
Tygodniowa produkcja ksztaÅ‚tuje siÄ™ napoziomie od 60 do 80 ton miÄ™sa, wytwarzanego z żywca, pozyskiwanego od polskich rolników. Czas realizacji zamówienia uzależniony jest od jego wielkoÅ›ci, Å›rednio trwa jednak od 38 do 48 godzin.
- Niektórzy klienci zamawiajÄ… dwa razy w ciÄ…gu tygodnia, inni trzy razy w tygodniu. Mniej wiÄ™cej wiemy wiÄ™c, czego chcÄ… odbiorcy, i również pod tym kÄ…tem przygotowujemy produkcjÄ™ – mówi Agnieszka Mielczarek, wÅ‚aÅ›ciciel firmy.
Zapytana o podwyżki cen mięsa wieprzowego i ich wpływ na sprzedaż, MIELCZAREK komentuje: wzrost cen wiąże się z wieloma zawirowaniami, ponieważ klient zorientowany na cenę zaczyna szukać najniższych cen. W takich sytuacjach zaplanowanie produkcji nie jest łatwe. Jednak w przypadku naszej firmy sprzedaż w tym okresie wzrosła.
MiÄ™so z ubojni, dostarczane jest do sklepów i masarni na terenach województw: Å‚ódzkiego, Å›lÄ…skiego oraz maÅ‚opolskiego. Ta prężnie rozwijajÄ…ca siÄ™ firma dąży do rozszerzenia sprzedaży również na inne obszary - województwo opolskie, wielkopolskie, mazowieckie i Å›wiÄ™tokrzyskie - oraz do pozyskania nowych klientów na obecnych terenach sprzedaży. Ambitne plany zarzÄ…du przedsiÄ™biorstwa wynikajÄ… z faktu, że miÄ™so, pochodzÄ…ce z Ubojni ZwierzÄ…t Rzeźnych MIELCZAREK, cieszy siÄ™ niesÅ‚abnÄ…cym uznaniem wÅ›ród odbiorców. W najbliższym czasie kierownictwo firmy planuje również podjÄ™cie dziaÅ‚aÅ„, majÄ…cych na celu dalszÄ… modernizacjÄ™ przedsiÄ™biorstwa – nowe inwestycje, zaplanowane na przyszÅ‚e 5 lat, dotyczÄ… wymiany floty samochodowej, m.in. zakupu specjalistycznych samochodów chÅ‚odni oraz chÅ‚odni hakowych.
Firmy, które zdecydujÄ… siÄ™ na podjÄ™cie wspóÅ‚pracy mogÄ… liczyć na ustalenie rozsÄ…dnych terminów pÅ‚atnoÅ›ci, bezpÅ‚atne próbki produktów, transport oraz na umowÄ™ wspóÅ‚pracy.
SzczegóÅ‚owe informacje o elementach miÄ™sa wieprzowego dostÄ™pne sÄ… pod numerem 34 311 17 83 oraz 664 774 120.