Ubojnia Zwierząt Rzeźnych AGNIESZKA MIELCZAREK to producent mięsa wieprzowego najwyższej jakości. W ofercie firmy znajdą Państwo między innymi: boczek, golonkę, karkówkę, łopatkę, nóżki, ozorki, wątrobę, polędwiczki, schab, słoninę, szynkę, żeberka i wiele innych świeżych elementów mięsnych.
Tygodniowa produkcja kształtuje się napoziomie od 60 do 80 ton mięsa, wytwarzanego z żywca, pozyskiwanego od polskich rolników. Czas realizacji zamówienia uzależniony jest od jego wielkości, średnio trwa jednak od 38 do 48 godzin.
- Niektórzy klienci zamawiają dwa razy w ciągu tygodnia, inni trzy razy w tygodniu. Mniej więcej wiemy więc, czego chcą odbiorcy, i również pod tym kątem przygotowujemy produkcję – mówi Agnieszka Mielczarek, właściciel firmy.
Zapytana o podwyżki cen mięsa wieprzowego i ich wpływ na sprzedaż, MIELCZAREK komentuje: wzrost cen wiąże się z wieloma zawirowaniami, ponieważ klient zorientowany na cenę zaczyna szukać najniższych cen. W takich sytuacjach zaplanowanie produkcji nie jest łatwe. Jednak w przypadku naszej firmy sprzedaż w tym okresie wzrosła.
Mięso z ubojni, dostarczane jest do sklepów i masarni na terenach województw: łódzkiego, śląskiego oraz małopolskiego. Ta prężnie rozwijająca się firma dąży do rozszerzenia sprzedaży również na inne obszary - województwo opolskie, wielkopolskie, mazowieckie i świętokrzyskie - oraz do pozyskania nowych klientów na obecnych terenach sprzedaży. Ambitne plany zarządu przedsiębiorstwa wynikają z faktu, że mięso, pochodzące z Ubojni Zwierząt Rzeźnych MIELCZAREK, cieszy się niesłabnącym uznaniem wśród odbiorców. W najbliższym czasie kierownictwo firmy planuje również podjęcie działań, mających na celu dalszą modernizację przedsiębiorstwa – nowe inwestycje, zaplanowane na przyszłe 5 lat, dotyczą wymiany floty samochodowej, m.in. zakupu specjalistycznych samochodów chłodni oraz chłodni hakowych.
Firmy, które zdecydują się na podjęcie współpracy mogą liczyć na ustalenie rozsądnych terminów płatności, bezpłatne próbki produktów, transport oraz na umowę współpracy.
Szczegółowe informacje o elementach mięsa wieprzowego dostępne są pod numerem 34 311 17 83 oraz 664 774 120.