Kiełbasa dojrzewająca – 100% mięsa wieprzowego - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Kiełbasa dojrzewająca – 100% mięsa wieprzowego

Szynki i kiełbasy dojrzewające znajdują coraz szersze grono odbiorców wśród polskiej społeczności. Swój specyficzny smak zawdzięczają procesowi produkcji, w którym wykorzystuje się kultury bakterii odpowiedzialne za dojrzewanie wędlin.

Kiełbasa dojrzewająca to produkt, który powinien znaleźć się w sklepach spożywczych jako urozmaicenie oferty wędliniarskiej, a także w menu restauracyjnym, bowiem idealnie nadaje się nie tylko do kanapek, ale również jako smaczna przekąska. Bardzo dobrze komponuje się serwowana
z winem. Warto jednak pamiętać, że jakkolwiek podawana – najlepiej smakuje krojona w bardzo cienkie plasterki.

Kiełbasa Szefa jest propozycją Zakładu Rzeźniczo - Wędliniarskiego Ernestyn Janeta 
z Lubomi
, który od 1989 roku specjalizuje się w produkcji przetworów mięsnych.

Jest wyrobem delikatnym i dietetycznym, nadającym się dla każdego, kto potrafi docenić walory smakowe wędlin dojrzewających. Wyprodukowana w 100% z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego pochodzącego z własnej hodowli oraz od lokalnych rolników. 100 g produktu wytwarzane jest ze 150 g mięsa. Jedynym dodatkiem jest mieszanka przypraw oraz 20 kultur bakterii, które potrzebne są do procesu dojrzewania. Wszystko to nadaje jej niepowtarzalny smak.

Kiełbasa posiada długą datę przydatności do spożycia. Im dłużej „leżakuje” w odpowiednich warunkach, tym lepszy jest jej smak. Firma oferuje kilka sposobów pakowania: vac, luzem lub zapakowaną w specjalne pudełko nadające się na prezent okolicznościowy z racji tego, iż jest to ekskluzywny produkt z górnej półki.

Zakład Rzeźniczo - Wędliniarski Ernestyn Janeta


Autor: Materiał promocyjny firmy ERNESTYN JANETA
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.