FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: Nowości produktowe w branży mięsnej

Kiełbasa chorizo - kompozycja przypraw od Melanko

Fot. Pixabay.com   Polacy, podróżując po świecie, odkrywają nowe produkty i smaki. Jednym z najchętniej odwiedzanych krajów podczas wakacji jest bez wątpienia Hiszpania, która gwarantuje nie tylko gorące słońce, piękne plaże, ale również ...

Kiełbasa z dziczyzny - pomorskie

Sklepy mięsne powinny starać się, aby uatrakcyjnić ofertę dla swoich klientów. Lada chłodnicza zaopatrzona tylko w produkty wieprzowe i drobiowe dla wielu konsumentów może wydać się monotonna, dlatego warto pomyśleć o wprowadzeniu dziczyzny, gdyż koneserzy-mięsoże...
Opublikowany: 06.04.2018 Kategorie: Artykuły, Nowości produktowe w branży mięsnej, wędliny, prozdrowotne, Etykiety:

Gołąbki od firmy Marko Mark's

  Nikt nie wie skąd wzięła się tajemnicza nazwa gołąbków, wiadomo jednak skąd bierze się ich wyśmienity smak. Gołąbki są bardzo popularne w wielu krajach na świecie, a jednym z nich jest Polska. Jest to potrawa przygotowywana z mięsa i ryżu, które przewa...
Opublikowany: 17.10.2017 Kategorie: Artykuły, Nowości produktowe w branży mięsnej, przetwory w słoiku, Etykiety:

Salceson, kiełbasa z indyka, wędliny light - mazowieckie

W związku z coraz większą świadomością konsumencką oraz rosnącym trendem na produkty fit o niskiej zawartości tłuszczu, a także bez konserwantów, coraz więcej firm mięsnych wprowadza do swojej oferty produkty z tej kategorii. Do grupy wspomnianych produktów nal...
Opublikowany: 18.09.2017 Kategorie: Artykuły, Nowości produktowe w branży mięsnej, Etykiety:

Galantyna wieprzowa - rodzinna firma Tołłoczko

Galantyna to produkt wędliniarski wytwarzany z kawałków gotowanego mięsa wieprzowego. Przygotowanie jest czasochłonne, wymaga peklowania w solance kawałków mięs wieprzowych, a nastepnie mięso jest  gotowane w sosie własnym i napychane do batonó...
Opublikowany: 23.08.2017 Kategorie: Nowości produktowe w branży mięsnej, wędliny, Etykiety:

Kiełbasa na grilla z suszonymi pomidorami

Polacy uwielbiają grillować. Ciepłe wiosenne i letnie dni to idealna pora na przygotowanie posiłku na świeżym powietrzu. Jest to również okres, w którym sprzedaż produktów mięsnych może znacznie wzrosnąć. Wystarczy odpowiednio dobrać ofertę, aby zachęcił...

Rewolucje w 6 smakach od Skiby, czyli mięsa gotowe do pieczeni...

To, co do tej pory było niemal niemożliwe, staje się faktem. Teraz każdy może być kucharzem i autorem pysznego, zdrowego i pożywnego dania obiadowego dla swojej rodziny, przyjaciół. Moda na gotowanie przybiera na sile, bo kto nie chciałby dawać bliskim tego, co najle...
Opublikowany: 13.04.2017 Kategorie: Nowości produktowe w branży mięsnej, mięso, dania gotowe, dla dzieci, Etykiety:

Stek z antrykotu z kością żebrową TOMAHAWK dla HoReCa i nie ty...

Pierwszym skojarzeniem, kiedy mówimy o steku wołowym jest mięso z polędwicy. Bardziej doświadczeni kucharze czy producenci mięsa wiedzą jednak, że nie tylko ten element nadaje się na smaczne, kruche i soczyste steki. Można wykorzystać również mięso z rostbefu, ...
Opublikowany: 22.03.2017 Kategorie: Artykuły, Nowości produktowe w branży mięsnej, mięso, Etykiety: wołowina, mięso, łódzkie,

Galareta wieprzowa - nowość ZM Poliwczak

Zakład Mięsny POLIWCZAK oferuje w sprzedaży kolejny, nowy produkt - GALARETĘ WIEPRZOWĄ. Jest to produkt przygotowywany ze świeżych golonek i nóżek wieprzowych, gotowanych z warzywami i naturalnymi przyprawami. Ugotowane golonka oraz nóżki obierane są ręcznie. Ob...
Opublikowany: 24.10.2016 Kategorie: Nowości produktowe w branży mięsnej, dania gotowe, Etykiety: wieprzowina, dania gotowe,

Pasztet z drobiem – specjały z Wielkopolski

Podobnie jak wiele wyrobów z mięsa, pasztety są wyśmienitym przysmakiem nadającym się do kanapek. Rozmaite rodzaje pasztetów produkuje się z różnych gatunków mięsa – od wieprzowiny i wołowiny po drób i dziczyznę. Wzbogacone aromatycz...
Opublikowany: 12.09.2016 Kategorie: Artykuły, Nowości produktowe w branży mięsnej, wędliny, Etykiety: wędliny, pasztet,

Pierwsza Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Ostatnia