Artykuły/Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii/wołowina - Strona 7 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: wołowina

Elementy z kurczaka na eksport

Produkcja mięsa drobiowego rośnie w skali światowej i w tym roku przekroczy 100 mln ton a tym samym poziom produkcji z roku 2010- podają analitycy BGŻ. Mięso z kurczaka to jedno z najpopularniejszych rodzajów mięs drobiowych spożywanych w wielu krajach i kulturach. ...

Eksport mięsa

  Eksport polskiego mięsa ciągle się rozwija i zwiększa. Firma Agrofood Poland z Nowego Sącza w roku 2010 osiągnęła obroty na poziomie 100 mln złotych, eksportując mięso wołowe, wieprzowe oraz drób  min. do krajów UE, Chin, Stanów Zjednoczony...

Polska wołowina - naturalny smak i najwyższa jakość

  Zakład Mięsny Mościbrody Naturalny smak i najwyższa jakość polskiej wołowiny Według oficjalnych danych spożycie wołowiny jest coraz większe. Nie zmienia to jednak faktu, że należy stawiać na jakość mięsa. W takiej sytuacji najlepszym wyborem będą produkty Zakładu M...
Opublikowany: 27.11.2009 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety: wołowina,

Kebab mrożony, gotowy dla sklepu i gastronomii w doskonałej ce...

Kebab pieczony łączy wysoką jakość, wyśmienity smak, a zarazem jest prosty i szybki w przygotowaniu. Wyróżnia go przede wszystkim prawdziwa turecka receptura oraz smak, który przenosi do wyjątkowej i ciekawej kultury Turcji. Znakomicie doprawione mięso mo...

Po czym poznać, że ćwierci wołowe są najwyższej jakości?...

Mięso wołowe, w porównaniu do innych krajów europejskich, to jeszcze mało popularny produkt w Polsce. Na jednego mieszkańca przypada ok. 2 kg rocznie. Pomimo to, sklepy detaliczne, klienci indywidualni, restauracje sięgając po wołowinę zwracają szczegól...
Opublikowany: 05.04.2003 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety: wołowina,

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 Następna Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.