Artykuły/Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii/wołowina - Strona 2 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: wołowina

Ćwierci wołowe - producent Ubojnia Bartek, mazowieckie

  Mięso wołowe uchodzi za jeden z najszlachetniejszych gatunków mięs. Doceniane i popularne jest nie tylko w Stanach Zjednoczonych, Australii czy Argentynie, ale także w Europie. Specyfika rynku wołowiny w Polsce jest taka, że większość tego gatunku mięsa ...
Opublikowany: 14.06.2020 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety:

Wołowina i elementy wołowe mazowieckie - producent Ubojnia Bar...

"Sukces jest wtedy, gdy Klient powraca..." - proste stwierdzenia, a odzwierciedla tak wiele. Firma "Ubojnia Zwierząt Bartek" istnienie zawdzięcza właśnie swoim kontrahentom. Działając na rynku od 2001 roku, to właśnie dla nich modernizuje, unowocześnia ...
Opublikowany: 17.01.2020 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety: ubojnia,

Ćwierci wołowe producent

Polska wołowina podbiła już podniebienia Europejczyków, Azjatów, teraz czas na rozwój w rodzimym kraju, czyli w Polsce. Wołowina to rodzaj mięsa, który powoli odzyskuje swoją pozycję na polskim rynku. W latach 90. jej spożycie było praktycznie 10-...
Opublikowany: 02.12.2019 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety:

Główne przyczyny wypadków przy pracy

  ZADBAJ O BEZPIECZEŃSTWO Państwowa Inspekcja Pracy prowadzi kampanię „Dobry przepis na bezpieczeństwo”, w ramach której oferuje możliwość uczestnictwa w bezpłatnym programie prewencyjnym skierowanym do branży przetwórstwa mięsa. Już o...

W eksporcie mięsa liczy się jakość- Firma SABA

Handel mięsem dzisiaj to zupełnie inna „bajka” niż jeszcze kilka lat temu. Stale rosnące wymagania klientów i certyfikacja potwierdzająca najwyższe standardy, powodują, że o sukcesie decydują takie aspekty jak wysoka jakość, terminowa i bezpieczna dostawa,...

Ćwierćtusze wołowe chłodzone – producent

W latach 90 wołowina była bardzo popularnym mięsem. Jej spożycie wynosiło ok. 17 kg w skali roku na osobę, ze względu na wykorzystanie jej do produkcji przetworów mięsnych – głównie kiełbas. Obecnie spożycie wołowiny jest 10-krotnie mniejsze. Powodem taki...
Opublikowany: 14.05.2019 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety: wołowina, mięso, łódzkie,

Oryginalny turecki kebab - producent NUR

Kebab jest posiłkiem szybkim i niezwykle popularnym - niemal każdy punkt gastronomiczny posiada go w swojej ofercie. Liczba lokali serwujących to pyszne danie stale wzrasta, a klientów nie brakuje. Kebab może być przygotowywany na różne sposoby, cieszy się w...

Wołowina na steki - czyli o wołowinie sezonowanej, dojrzewając...

Wołowina sezonowana na steki w kuchni polskiej jest jeszcze mało znana. Mięso wołowe kojarzone jest z pieczenią, zrazami czy rosołem, czyli z tym co najczęściej przyrządzamy z wołowiny. Steki z wołowiny dojrzewającej to najbardziej popularne danie wśród Amerykan&oacut...
Opublikowany: 02.04.2019 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety: mięso wołowe,

Kebab wołowy halal, producent Kaptan Food

fot.pixabay Kebab wołowy halal -  jedyny taki. Czyli oryginalny i smaczny.  Wołowina to jedno z najbardziej wartościowych i smakowitych mięs. Charakteryzuje ją przede wszystkim bogactwo wartości odżywczych mi.in. witaminy B12, warto podkreślić, że nie w...
Opublikowany: 28.02.2019 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety:

Ćwierci wołowe i elementy mazowieckie, producent Chobot Meat

Mięso wołowe  uchodzi za jeden z najszlachetniejszych gatunków mięsa. Doceniane i popularne jest przede wszystkim w Europie.  Za co więc kraje europejskie cenią polską wołowinę? Na początek warto wspomnieć, że jest to produkt w pełni naturalny. Zwierzę...
Opublikowany: 15.01.2019 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety:

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.