Artykuły w kategorii: wołowina
Nowoczesna ubojnia bydła PPUH Henryk Kowalczyk to profesjonalny, innowacyjny zakład rozbioru mięsa, dostarczający najlepszej jakości wołowinę do wiodących sieci sklepów oraz restauracji i lokali gastronomicznych. Przedsiębiorstwo korzysta wyłącznie z krajowego suro...
Opublikowany: 02.01.2014
Kategorie:
Artykuły,
Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii,
mięso,
wołowina,
Zakłady mięsne,
rozbiór mięsa,
ubojnia,
Etykiety:
wołowina,
mięso,
mięso wołowe,
Kebab należy obecnie do najbardziej popularnych dań mięsnych. Jednak wielbiciele tego szybkiego w przygotowaniu, a zarazem pysznego posiłku, zdają sobie sprawę, że często posiada on niebezpieczne dla zdrowia alergeny oraz substancje chemiczne. Dlatego P.P.H.U. Supermeat...
Opublikowany: 13.12.2013
Kategorie:
Artykuły,
Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii,
baranina,
cielęcina,
drób - kurczęta,
indyk,
wołowina,
Etykiety:
kebab,
kebab cielęcy,
kebab drobiowy,
Soczysta, delikatna wołowina to produkt niezwykle ceniony przez wielbicieli kruchych, aromatycznych steków oraz przez restauratorów. Jednak mięso przeznaczone na ten rodzaj posiłku powinno spełniać określone wymogi – wiadomo bowiem, że do spo...
Damak Kebab to jeden z największych producentów kebaba wołowego i drobiowego w Polsce. Przedsiębiorstwo produkuje miesięcznie około 150 ton kebaba drobiowego i 70 ton wołowego. Produkt dostarcza do odbiorców w całej Polsce oraz eksportuje do Niemiec, F...
Opublikowany: 02.10.2013
Kategorie:
Artykuły,
Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii,
Najnowsze trendy branży mięsnej,
Handel / Gastronomia,
gastronomia,
baranina,
cielęcina,
drób - kurczęta,
indyk,
wołowina,
Etykiety:
kebab,
Oprócz szeroko rozwiniętej produkcji wędlin wieprzowych wiele zakładów mięsnych produkuje wędliny wołowe. Wędzonki i kiełbasy wołowe mają wysoką wartość dietetyczną oraz charakterystyczne walory smakowe.
Do produkcji kiełbasy używa się mięsa drobnego. Kieł...
Wołowina na steki produkowana przez P.P.U.H. Henryk Kowalczyk została uhonorowana godłem programu „Doceń polskie”. Wyróżnienie przyznano podczas VI audytu artykułów spożywczych biorących udział w Ogólnopolskim Programie Promocyjnym „...
Kebab wołowy to jedna z propozycji produktowych firmy Damak Kebab. Produkt dedykowany dla restauracji, barów, firm cateringowych, które chcą zyskać na stałe klientów.
Dlaczego warto zakupić kebab wołowy Damak Kebab:
- bo jest to oryginalny kebeb ture...
Kebab to jedno z najczęściej zamawianych dań w branży gastronomicznej a jego popularność wynika z chęci kosztowania smaków kuchni tureckiej. Potrawa zamawiana w restauracji, barze jest przyprawiona i gotowa do spożycia. W sprzedaży detalicznej dostępne są zestaw...
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe „ARAD”, działające obecnie jako Spółka Jawna, powstała w Polsce w 1993 roku (województwo śląskie). W wyniku dynamicznego rozwoju, obecnie prowadzi pełną i szeroką działalność w zakresie ...
Opublikowany: 27.03.2012
Kategorie:
Artykuły,
Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii,
cielęcina,
drób - kurczęta,
wieprzowina,
wołowina,
Zakłady mięsne,
rozbiór mięsa,
Etykiety:
mięso,
rozbiory mięsa,
Kebab to jedna z najczęściej serwowanych potraw na wynos, w barach szybkiej obsługi, restauracjach. Właściciele gastronomii zaopatrując swój punkt gastronomiczny w kebab, powinni zadbać o to, by wśród dużej oferty firm produkujących, wybrać kebab będąc...