Artykuły/Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii/wołowina - Strona 3 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: wołowina

Kebab wołowy z baraniną - producent mazowieckie

fot.Kaptan Food Popularność kebabu w Polsce nie słabnie, wciąż jest jednym z najchętniej kupowanych posiłków w Polsce. Polacy pokochali kebab szczególnie ten oryginalny za orientalny smak, wysoką jakość, krótki czas przyrządzenia i przystępną cenę. ...
Opublikowany: 09.01.2019 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, baranina, wołowina, Etykiety:

Rasy bydła mięsnego w Polsce

  Charakterystyka i zalety mięsa: limousine, holsztyńsko – fryzyjska. W Polsce występuje kilka mięsnych ras bydła, jednak wśród najpopularniejszych i najbardziej cenionych, warto wymienić limousine oraz odmianę holsztyńsko-fryzyjską. Ta pierwsza należy ...
Opublikowany: 31.07.2018 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety:

Szponder wołowy - nie ma to jak mięso z lokalnej masarni, prod...

Nie ma to, jak mięso z lokalnej masarni!  Najlepszy rosół to taki, w którym nie brakuje dobrej wołowiny. Zresztą każdy wywar na niej oparty jest aromatyczny i smaczny. Wołowina to mięso w Polsce coraz bardziej doceniane ze względu na wysoką przyswa...
Opublikowany: 13.07.2018 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety: wołowina,

Mięso wołowe, ćwierci producent Blutex

Firma BLUTEX Sp. z o.o. to niewielka ubojnia zatrudniająca ok. 40 osób, istniejąca na runku od  2001 roku. Zasięg działalności firmy obejmuje takie województwa jak: wielkopolskie, lubuskie, dolnośląskie i kujawsko – pomorskie. Zakład specjalizuje s...
Opublikowany: 10.07.2018 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety: wołowina,

Udziec wołowy- producent mazowieckie

  Wołowina należy do mięs czerwonych, a jej walory smakowe znane są na całym świecie. Ma bardzo szerokie zastosowanie w kuchni. Różnorodność elementów wołowych pozyskanych z tuszy, daje możliwość przygotowania ciekawych potraw. Za mięsem wołowym przemawi...
Opublikowany: 22.03.2018 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety: wołowina,

Elementy mięsa wołowego dla gastronomii - mazowieckie

Wołowina to mięso bardzo popularne na świecie. W Stanach Zjednoczonych króluje pod postacią steków, we Francji występuje jako wykwintne danie Chateaubriand, w Europie często gości na stołach w boeuf Strogonow czy też w austriackim geschnetzeltes (potrawka z cie...
Opublikowany: 15.03.2018 Kategorie: Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety: wołowina,

Mięso wołowe – co warto wiedzieć?

Wołowina to mięso bardzo popularne na świecie. W Stanach Zjednoczonych króluje pod postacią steków, we Francji występuje jako wykwintne danie Chateaubriand, w Europie często gości na stołach w boeuf Strogonow czy też w austriackim geschnetzeltes (potrawka z cie...
Opublikowany: 14.03.2018 Kategorie: Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety:

Hurtownia Kabanosik z Krakowa - tanie przegrywa z jakością.

Kiedy odwiedza się sklepy małopowierzchniowe, często można usłyszeć, że w marketach są niskie ceny, mega promocje, generalnie narzekaniom nie ma końca. Odpowiedź jest następująca, niewielkie sklepy powinny przede wszystkim dbać o jakość sprzedawanego mięsa i wędlin, kt&oac...

Królewska kuchnia mazowiecka

Fot. Pixabay.com   Kulinarne Mazowsze: kurpiowska puszcza i królewski stół   Tak w dużym uproszczeniu można określić schemat tradycji kulinarnych Mazowsza. Choć puszcza to nie tylko Kurpie, a Warszawa to nie tylko zamek, ale także mieszczanie....

Ćwierci wołowe - producent Pawpol

Coraz częściej najważniejszym kryterium wyboru dostawcy mięsa jest jakość a niska cena, na szczęście, odchodzi do lamusa. Wielu producentów wędlin, handlowców i konsumentów jest dzisiaj świadomych siły, jaką daje produkt oparty na wysokiej klasie suro...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.