Artykuły w kategorii: Maszyny, urządzenia, dodatki, transport
Drzwi chłodnicze to niezbędny element zakładu mięsnego, ubojni, chłodni. Mają zastosowanie do pomieszczeń, wewnątrz których panuje temperatura +0°C do +10°C. Płat drzwiowy o grubości 80 mm izolowany pianą poliuretanową, doskonale izoluje pomieszczenie oraz ...
Remigiusz Zagraba: Jaka jest różnica, pomiędzy dezynfekcją tradycyjną a dezynfekcją ozonowaną ?
Daniel Świtalski: Dezynfekcja chemiczna ma na celu redukcję drobnoustrojów, takich jak pleśnie, grzyby, wirusy i bakterie. Wiele bakterii potrafi uodpornić się na ...
Ubojnia trzody chlewnej z uprawnieniami unijnymi i całą infrastrukturą zakładową oraz z bazą danych
stałych dostawców(Ferm) i odbiorców.
Powierzchnia zakładu wynosi około 2000 m²
teren zakładu ogrodzony to 7500 m².
Do zakładu należy...
Sprzedam lub wynajmę zakład mięsny
w Wielkopolsce w okolicach Rawicza
Zakład charakteryzują: świetna lokalizacja, duża powierzchnia, dobry stan techniczny nieruchomości
oraz infrastruktury produkcyjnej, chłodniczej oraz dobre wyposażenie.
Doskonał...
Firma Ruukki w swojej szerokiej ofercie proponuje specjalistyczne rozwiązania dla przedstawicieli branży chłodniczej. Płyty warstwowe przedsiębiorstwa są produkowane w Polsce już od ponad 40 lat! Dzięki wieloletniemu doświadczeniu i fachowemu doradztwu fi...
Transport produktów mięsnych to jedno z największych wyzwań logistycznych.
Mięso należy do grupy artykułów żywnościowych charakteryzujących się krótkim terminem trwałości.
Zapewnienie więc dostaw w ściśle określonym czasie i w o...
Metoda wędzenia produktów mięsnych w wędzarniach i komorach wędzarniczych jest stosowana od lat w branży mięsnej. Unijne przepisy wprowadzają producentów w nową rzeczywistość – radykalne obniżenie poziomu benzo(a)pirenu w wyrobach mięsnych do 2 mikrogr...
Transport żywności wymaga od przedsiębiorcy spełnienia rygorystycznych norm w tym zakresie. Towarem szczególnej uwagi w logistyce jest mięso, dlatego wybierając palety na których przewozimy produkty mięsne, musimy szczególną uwagę zwrócić na ich j...
Wyróżnić produkt. Budować świadomość marki. Personalizować sygnał wysyłany w świat. Siatka z tasiemką BrandNet to rozwiązanie dla producentów wędlin, którym zależy na tym, by aktywnie wpływać na komunikację z klientem.
Zakład Mięsny MISIOR z Otwo...
1. Nie kieruj się wyłącznie ceną zakupu – przy wyborze agregatu chłodniczego należy sprawdzić konkurencyjne oferty przy tych samych lub podobnych warunkach pracy (temperatury pracy, otoczenia, wydajności). Różni producenci podają w s...