Artykuły w kategorii: Maszyny, urządzenia, dodatki, transport
Konfekcjonowanie mięsa, cięcie mięsa w plastry jest codzienną praktyką, której celem jest zwiększenie sprzedaży danego produktu mięsnego. Mięso może być konfekcjonowane w skali przemysłowej, ale również może być pocięte bezpośrednio w sklepie, równ...
Radykalne obniżenie benzo(a)pirenu w wyrobach mięsnych wprowadzone przez UE nie musi być uciążliwym problememmczy myśleniem o zakończeniu działalności. Wyjściem
i znakomitym pomysłem są atomizery Automatech. To urządzenia automatyczne, których układem steruje własny ...
WAŻNA INFORMACJA DLA PRODUCENTÓW ŻYWNOŚCI
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientów i jednostek kontrolujących, akredytowane laboratorium QSC – LAB (AB 1264) z siedzibą w Szczecinie pragnie poinformować, że początkiem 2016 roku rozszerza ofertę us...
Producenci, którzy dobrze znają rynek, wiedzą jak ważną rolę odgrywają w branży spożywczej walory estetyczne. Klienci coraz częściej zwracają uwagę na wygląd i jakość opakowania.
...
Doskonałe rozwiązanie dla zakładów prowadzących rozbiór mięsa wieprzowego oferuje firma Somkol z Jaworzna. Nowoczesna linia rozbiorowa została stworzona, aby ułatwić oraz przyspieszyć proces rozbioru mięsa wieprzowego.
Czym charakteryzuje się ta lini...
tak instaluje się w Europie Zachodniej...
Zastosowania:
Procesy przemysłowe
Sklepy i stoiska mięsne
Minimarkety, supermarkety
Restauracje
Przechowywanie wina
Sklepy i stoiska rybne
Piekarnie
Laboratoria
Kwiaciarnie
Stacj...
Systemy izolacyjnych płyt warstwowych firmy Kingspan to szeroki wybór rozwiązań konstrukcyjnych dla dachów, ścian i sufitów podwieszanych w budynkach, w których musi być zapewniona pełna kontrola temperatury wewnętrznej oraz zachowanie wysokich...
Gos-Pak to polskie przedsiębiorstwo od lat specjalizujące się w produkcji wysokojakościowych osłonek dla przemysłu mięsnego. Od samego początku firma oparła swoje istnienie na trzech filarach: doświadczeniu, profesjonaliźmie i zaufaniu. Pomimo tego, iż w...
Prowadząc przedsiębiorstwo w branży mięsnej, czy to ubojnię, rozbiór mięsa lub zakład mięsny, trzeba liczyć się z tym, że przyjedzie pora aby wyprodukowany towar opuścił Państwa zakład i w idealnym stanie dotarł do klienta. Jest to jednak tylko jeden aspekt – drugi...
Od laboratorium badawczego, w dzisiejszych czasach, oczekuje się olbrzymiej wszechstronności i bogatego zakresu wykonywanych badań. Nie łatwo znaleźć takie, które oprócz powyższych aspektów, zaproponuje miłą i profesjonalną obsługę o...