Artykuły w kategorii: Maszyny, urządzenia, dodatki, transport
fot.QSC
Laboratorium QSC-LAB w Szczecinie to cieszące się zaufaniem swoich klientów laboratorium działające na rynku od ponad 10 lat. Cechuje nas rzetelność i wiarygodność poparta wieloletnim doświadczeniem w badaniach laboratoryjnych. Solidnym fila...
fot.TELESTO S.A.
Remigiusz Zagraba: Skąd wziął się pomysł na wykorzystanie technologii mgły wodnej w procesie chłodzenia wędlin?
Michał Bartnik: Zupełnie przypadkowo. Podczas projektowania przez nas przeciwpożarowego mgłowego systemu do ochrony frytownic, właściciel ...
Paleciaki — niesłabnąca popularność ręcznych wózków paletowych !
Ręczne wózki paletowe unoszące ciężar, to przede wszystkim wygoda podczas pracy w magazynie, sklepie, na produkcji oraz dostawach. Wózek paletowy jest najprostsz...
fot.Tremco CPG POLAND
Ponad 1000 m kw. posadzek Flowfresh w przetwórni ryb Seamor w Szczecinie.
Seamor International Ltd. działa na rynku od ponad 25 lat i specjalizuje się w handlu rybami mrożonymi i świeżymi oraz w przetwórstwie rybnym. W ostatnim czasie ...
fot.Grupa Craemer
Kontenery ET Box sprawdzają się w zakładzie przetwórstwa drobiu.
Wielkogabarytowe pojemniki z tworzywa sztucznego to nieodzowne wyposażenie w logistyce wewnętrznej i zewnętrznej w przemyśle mięsnym. Szczególnie pot...
Najważniejsze targi w Polsce i Europie Środkowo-Wschodniej poświęcone sektorowi spożywczemu WorldFood Poland odbyły się w dniach 18-20 kwietnia 2023 r. w EXPO XXI w Warszawie. Już po raz dziewiąty połączyliśmy całą branżę w trakcie jednego wyd...
Już jutro niepowtarzalne wydarzenie integrującą całą branżę spożywczą – IX edycja międzynarodowych targów żywności i napojów WorldFood Poland w Warszawie.
Targi WorldFood Poland już od jutra, tj. od 18 kwietnia do 20 kwietnia w Centrum EXPO XXI w Warsza...
fot.Telesto SA
Czy można jeszcze bardziej obniżyć koszty produkcji wędlin? Okazuje się, że tak, a kluczem do prostych oszczędności jest optymalizacja procesu chłodzenia wędlin, który zużywa dużo wody. Przełomem w tej dziedzinie okazuje się być opatentowana technolog...
telefon: 515 286 502, 33 4976620 www: unifloor.pl
e-mail: unifloorbartek@onet.eu
Najbardziej rygorystyczne standardy jakości, higieny i bezpieczeństwa są normalne w branżach produkcji żywności i napojów. W sz...
Alginiany to preparaty, które doskonale wpisują się we właściwości kształtujące teksturę wyrobów mięsnych, a także mogą wpływać na ich kształt. Preparaty otrzymywane z wodorostów morskich przeznaczone do wytwarzania osłonek alginianowych, dystrybuowane są p...