Artykuły w kategorii: Maszyny, urządzenia, dodatki, transport
Wędzenie to jeden z ważniejszych etapów przy produkcji wędlin i wyrobów mięsnych. Jakość wędlin zależy w dużej mierze od właściwych warunków klimatycznych panujących w komorze wędzarniczej i zapewnienia odpowiedniego procesu wędzenia. Obróbka w...
Jedna z najnowocześniejszych hal rozbioru mięsa wołowego w Europie
z posadzkami Flowfresh
Warszawa, 18 października 2017 r. – Antybakteryjne posadzki Flowfresh, wykonane w technologii i z materiału dostarczonego przez Flowcrete Polska, zostały zastosowane w no...
Warszawa, 19 września 2017 r. – Posadzki Flowfresh zawierające antybakteryjny dodatek Polygiene®, wykonywane w technologii i z materiałów dostarczanych przez Flowcrete Polska, otrzymały uznawany na całym świecie ...
„Działając na rynku krajowym i międzynarodowym wypracowaliśmy sobie mocną pozycję partnera biznesowego. Nawiązując współpracę z nowym kontrahentem oferujemy stałe odbiory towaru przez cały rok bez względu na sytuację na rynku” mówi Dawid Misiorny, k...
Obecnie do najszybciej rozwijajacych się usług w zakresie mycia i usuwania zanieczyszczeń w zakładach mięsnych jest czyszczenie suchym lodem.
Metoda ta jest stosowana przede wszystkim do usuwania zabrudzeń z urządzeń elektrycznych, maszyn , czyli wszędzie...
"Wiarygodność i rzetelność naszego laboratorium potwierdzają przede wszystkim stali klienci"- mówi Danuta Wojciechowska, prezes QSC, kierownik laboratorium QSC-LAB w rozmowie z portalem FirmyMiesne.pl
Remigiusz Zagraba: Jaka jest główna specj...
"Jesteśmy firmą, która wyspecjalizowała się w produkcji spożywczej, gdzie dedykowane są lampy o wysokiej odporności na mycie ciśnieniowe i trudne warunki pracy"- mówi Przemysław Grudziński, Prezes ILSS w rozmowie z portalem FirmyMiesne.pl
...
Opublikowany: 13.07.2017
Kategorie:
Artykuły,
Zakłady mięsne,
rozbiór mięsa,
ubojnia,
przetwórstwo mięsa,
Maszyny, urządzenia, dodatki, transport,
Etykiety:
zaopatrzenie przemysłu,
„Myślę, że naszym największym atutem jest uczciwość i szacunek. Pracując, wszyscy traktujemy się jak rodzina, nasi pracownicy są z nami od kilku lat. Doświadczony zespół jest w stanie sprostać najtrudniejszym wymaganiom, które każdego dnia rzucane są nam ...
Opublikowany: 18.05.2017
Kategorie:
Artykuły,
Handel / Gastronomia,
Maszyny, urządzenia, dodatki, transport,
Etykiety:
wieprzowina,
wołowina,
mięso,
tłuszcze,
O zmianach w firmie PPHU Osłonka oraz o sztandarowych produktach rozmawiamy z szefem firmy Stefanem Jerzym Pielechem.
Remigiusz Zagraba: Za rok firma OSŁONKA będzie obchodziła 25 lecie działalności na rynku polskim. Jest to dobry moment na podsumowania ...
Leasing jest jedną z najpopularniejszych form finansowania samochodu służbowego. Szacuje się, że aż 70% przedsiębiorców korzysta z leasingu, a tylko nieliczni finansują zakup samochodu kredytem bankowym. Leasing dotyczy głównie samochodów nowych. W zależ...