Artykuły/Maszyny, urządzenia, dodatki, transport - Strona 4 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: Maszyny, urządzenia, dodatki, transport

Karageny i alginiany- dodatki funkcjonalne do żywności

fot.Eurogum Polska   Preparaty funkcjonalne o właściwościach kształtujących strukturę i teksturę wyrobów oraz poprawiające ekonomikę produkcji   Preparatami doskonale wpisującymi się we właściwości kształtujące strukturę i teksturę wyrobó...

Skrzyniopaleta w zakładzie mięsnym, dlaczego warto wybrać wyso...

  Magazynowanie i transport to bardzo ważne obszary w zakładzie mięsnym. Mięso i przetwory to bardzo wymagające produkty pod względem higieny, temperatury i bezpieczeństwa. Dla wielu firm inwestowanie w wysokiej jakości produkty, które mają dużo większą trwałoś...
Opublikowany: 19.01.2022 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, Maszyny, urządzenia, dodatki, transport, Etykiety:

Innowacyjne worki termokurczliwe - AMIVAC S, zwiększające trwa...

Pakowanie i logistyka produktów spożywczych, szczególnie mięsa i wędlin w XXI w. to jedno z najważniejszych wyzwań w branży spożywczej. Skomplikowany i wymagający łańcuch dostaw, terminy przydatność do spożycia, wpływ czynników zewnętrznych na ubytki, ...

jak wydłużyć okres przydatności produktów spożywczych - folia ...

Dzisiaj i w przyszłości, czas jest jednym z najbardziej cenionych zasobów. Powstaje więc wiele pytań m.in. w branży mięso — wędliny, jak sprawić, aby produkty mogły zachować świeżość, atrakcyjny wygląd i smak — jak najdłużej. Ciekawe rozwiązanie w tym...

Antybakteryjne posadzki żywiczne Flowfresh - FLOWCRETE, otrzym...

18 listopada 2021 r. – Antybakteryjne posadzki żywiczne Flowfresh, marki Flowcrete, otrzymały certyfikat Indoor Air Comfort® Gold, wydawany przez organizację Eurofins. Dokument stanowi potwierdzenie, że produkty te spełniają najbardziej rygorystyczne kryteria dotycząc...
Opublikowany: 22.11.2021 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, Maszyny, urządzenia, dodatki, transport, Etykiety:

POLAGRA 2021 - przygotowania do spotkań bezpośrednich i online...

Trwają przygotowania do targów POLAGRA zaplanowanych na dni 4- października tego roku. Jak została zaplanowana formuła tegorocznej edycji wydarzenia? Targi POLAGRA to jedno z kluczowych wydarzeń dla sektora spożywczo-gastronomicznego. Wydarzenie co roku odwiedza kilkan...
Opublikowany: 09.09.2021 Kategorie: Maszyny, urządzenia, dodatki, transport, Etykiety:

Komora wędzarnicza, jako jedno z rozwiązań w nowoczesnej masar...

  Przedsiębiorstwo Produkcyjno Usługowo Handlowe Skrzyp od lat nosi miano niekwestionowanego lidera w produkcji maszyn i urządzeń dla masarni i zakładów mięsnych, takich jak np. stoły rozbiorowe, dopalacze dymu, czy chociażby mieszalniki solanki. Nie każdy j...

Jaka posadzka do zakładu mięsnego?

    Jednym z kluczowych aspektów, które należy wziąć pod uwagę podczas takiej inwestycji, są parametry użytkowe, które powinny być na najwyższym poziomie. Drugim kluczowym czynnikiem jest z pewnością sprawdzony i solidny wykonawca, kt&oacut...

Antybakteryjne posadzki Flowfresh w zakładzie drobiarskim w Za...

Zakład Drobiarski Lech Drób w Zalewie, w województwie warmińsko-mazurskim, to jeden z najnowocześniejszych zakładów tego typu w północnej Polsce. Na powierzchni 6 500 m kw. wykonano antybakteryjne posadzki poliuretanowo-cementowe Flowfre...

Na co zwrócić uwagę wybierając osłonkę poliamidową do wędlin?...

Szukając odpowiedniej osłonki dla produktu przetwórstwa mięsnego warto zauważyć, że jest on ściśle związany z kartą charakterystyki wyrobu gotowego. Obecnie, produkowane osłonki sztuczne posiadają wiele zalet, które odróżniają je od osłonek naturalnych. ...
Opublikowany: 27.01.2020 Kategorie: Artykuły, Maszyny, urządzenia, dodatki, transport, Etykiety: innowacje,

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.