Artykuły w kategorii: Maszyny, urządzenia, dodatki, transport
telefon: 515 286 502, 33 4976620 www: unifloor.pl
e-mail: unifloorbartek@onet.eu
Posadzki przemysłowe mają zastosowanie we wszystkich typach pomieszczeń przemysł...
Coraz częściej zadawane pytanie Klienta– czy można to mięso pociąć na plastry ?
Jak to zrobić - tasakiem masarskim, nożem ?
Urządzeniem, które umożliwi spełnienie takich życzeń jest piła do cięcia mięsa z kością, schłodzonego czy mroż...
Resory i pióra resorowe do wszystkich typów pojazdów, czyli samochodów ciężarowych, dostawczych, naczep, przyczep proponuje firma Resorrex Shop & Servis z miejscowości Macierzysz koło Warszawy. Firma jest autoryzowanym przedstawicielem firm...
Osłonki do kiełbas to produkt na co dzień używany w przetwórstwie mięsnym do produkcji kiełbas, parówek, pasztetów, kabanosów i innych wyrobów mięsnych. Wybór opakowania wędliny zależy od producenta. Do produkcji kabanosów używan...
Gotowanie i parzenie mięsa to codzienność w procesie produkcji wędlin oraz wyrobów wędliniarskich. Przygotowanie dużej porcji mięsa w formie gotowanej, parzonej to zadanie urządzenia jakim jest kocioł warzelny, który jest również przystosowany &nbs...
Systemy pakowania wędlin i mięsa w sklepach
Atutem wielu sklepów mięsnych i stoisk mięsnych są produkty pakowane. Na rynku dostępnych jest wiele rozwiązań w zakresie pakowania. Istotne jest, aby opakowanie mięsa, wędlin spełniało swoją funkcję tzn. aby produkt zach...
Zadaniem agregatu chłodniczego jest schłodzenie powietrza w celu uzyskania odpowiedniej temperatury i wilgotności w pomieszczeniu, hali, czy magazynie. Komora chłodnicza przy prowadzeniu zakładu mięsnego, ubojni, zakładu rozbioru mięsa, czy sklepu to konieczność. Dlate...
Poliamidowe osłonki termokurczliwe wielowarstwowe, osłonki białkowe FABIOS, osłonki fibrousowe, osłonki kolagenowe oraz celulozowe to bogaty asortyment, z którego optymalny produkt wybierze nawet najbardziej wymagający klient z zakładu mięsnego. PPHU Osłonka to ...
Dzisiaj, kiedy jesteśmy zabiegani, pracujemy i mamy wiele dodatkowych obowiązków, szkoda nam tracić czas na gotowanie obiadu. W sklepach, marketach mamy ogromny wybór produktów półsurowych lub dań gotowych do podgrzania. Dania gotowe typu kurczak, wy...