Artykuły w kategorii: MIESOZERCY.pl - strefa konsumenta
fot.ZM Ernestyn Janeta
Kiełbasa z Beczki – Prawdziwa Rewolucja na Twoim Stole!
Zastanawiasz się, co wyjątkowego możesz podać na stół? Mamy odpowiedź! Kiełbasa z beczki od Zakładu Rzeźniczo - Wędliniarskiego Ernestyn Janeta to coś, czego jeszcze nie pró...
fot.Dobrowolscy
Parówka – klasyk kuchni, który wszyscy znamy.
Ale czy jesteś pewien, że znasz wszystkie jej oblicza? Oto trzy nowoczesne przepisy, które odmienią Twoje śniadania!
Parówki – Historia Pełna Sm...
fot.adobe stock
Kiedy mówimy o wędlinach, na myśl przychodzą nam różne odmiany kiełbas, którymi można rozkoszować się bez dodatków lub jedynie ze świeżym pieczywem, urozmaicone odrobiną musztardy.
Kiełbasa Podwawelska to wysokogatunkowa ...
Wiosna i lato to idealny czas na grillowanie, a my mamy dla Ciebie doskonałe propozycje, które powinny znaleźć się w Twoim sklepie mięsnym, sklepie spożywczym lub hurtowni mięso-wędliny. Nasze produkty na sezon grillowy dostarczą Twoim klientom niezapomnianych doznań kul...
fot.ZM Hańderek
Produkty na grill od Hańderka powinny znaleźć się w ofercie Twojego sklepu!
Nowości na grilla w ofercie Hańderka – doskonały smak i tradycyjne receptury:
Kiełbasa podwawelska na grilla - wyśmienity smak oraz...
Pasztet wieprzowy z żurawiną — smakowity dodatek na kanapki, kolacje i do szkoły!
Pasztet wieprzowy z żurawiną to pyszna i sycąca przekąska, która doskonale sprawdza się na kanapkach śniadaniowych, jako dodatek do kolacji lub jako przekąska do z...
fot. Staropolska Strzecha
Czy kiełbasa i polędwica mogą iść w parze, pełnej smaku, kunsztu masarskiego i wspaniałego składu?
Okazuje się, że tak i to nawet z wyróżnieniem TOP PRODUKT i Doceń polskie.Takie duety nie zdarzają się często, nie dość, że powi...
fot.Ciećwiera
Wiosna tuż za rogiem, szykujemy się na wielkie grillowanie. Wiosną i latem nie można sobie wyobrazić weekendu bez grillowanych kiełbas, mięsa, warzyw, pieczywa.
Czy w 2023 roku to szaszłyki wygrają z kiełbasą?
Kiełbasa była dotąd najpopularni...
fot.Witold Gaik
Remigiusz Zagraba: Jest rok 1990, następują historyczne przemiany w Polsce, a w Najdziszowie Witold Gaik podejmuje, pewnie jedną z najważniejszych decyzji w życiu zawodowym i uruchamia Prywatny Zakład Mięsny Gaik. Od tamtej pory minęło 33 lata, jak...
Wyrabianie wędlin na Śląsku to wielka tradycja. To właśnie z tego regionu pochodzą wyroby, które zna niemal cała Polska. Rzeźnictwo śląskie jest cenione nie tylko w kraju nad Wisłą, ale też w wielu krajach europejskich. Od 1989 r. Ernestyn Janeta z Lubomii wraz z rodziną...