Artykuły w kategorii: MIESOZERCY.pl - strefa konsumenta
Wędzona w gorącym dymie z drewna bukowo-olchowego. Szynka Swojska od Chłopa, to jeden z najbardziej znamienitych wyrobów w ofercie naszej firmy. Szynka ta jest wyjątkowo krucha, delikatna, o wyraźnym, a jednocześnie subtelnym smaku.
Swoje wyj...
Produkty regionalne są z każdym miesiącem coraz bardziej popularne i doceniane przez konsumentów. Już nie tylko wędliny, mięsa, sery czy też owoce i warzywa, ale przede wszystkim obiadowe dania gotowe. Jedną z najciekawszych i najsmaczniejszych kuchni w Polsce jest &b...
Schab Szlachecki, schab wieprzowy wędzony
Szynka babci i Schab szlachecki, powinny być w Twoim sklepie i na stole najbardziej wymagających konsumentów!
Mowa tutaj o Szynce babci i Schabie szlacheckim, bo to kunszt masarski w dosłownym tego sł...
Świąteczne przysmaki od Zakładu Przetwórstwa Mięsnego HAŃDEREK
Boże Narodzenie to wyjątkowy czas, kiedy rodzinny stół zamienia się w miejsce celebracji tradycji i wyśmienitych smaków. W ofercie Zakładu Przetwórstwa Mięsnego HAŃDERE...
Zaskocz Wszystkich przy Świątecznym Stole: Wędliny Hańderek – Tradycja i Nowości na Twoim Stole
Święta to wyjątkowy czas, kiedy rodzina i przyjaciele zbierają się, aby dzielić wspólne chwile, rozmawiać o tym, co ważne, i delektować się wyjątkowymi daniami. W tym ...
Wędliny ze staropolskim rodowodem!
Wędliny staropolskie kojarzą się z najwyższym kunsztem masarskim. Powinny charakteryzować się nie tylko najwyższą jakością mięsa, ale przede wszystkim recepturą, pochodzeniem, sztuką wyrabiania i historią. Obecnie w Polsce jest ni...
Masz ochotę na coś pysznego, ale nie masz pomysłu na posiłek?
Mamy dla Ciebie rozwiązanie!
Szynka bez dymu, która jest produkowana przez Podhalańskie Centrum Dystrybucji ,,Salami" Sp. z o. o. jest w stanie zaspokoić Twój głód. Jest to ...
Wraz z rosnącą świadomością na temat zdrowego żywienia, konsumenci przykładają większą wagę do jakości kupowanej żywności. Coraz więcej osób woli zrezygnować z codziennego jedzenia wątpliwej jakości mięsa, na rzecz takiego o lepszej jakości jedzonego rzadziej.
...
Kurczak czy indyk: który rodzaj mięsa wybrać?
W dzisiejszych czasach coraz większą uwagę przykładamy do tego, co jemy. Białe mięso niezaprzeczalnie stanowi podstawę większości diet. Różnorodność drobiu sprawia, że wiele osób zastanawia się nad...
Wieprzowina czy wołowina: poznaj najważniejsze wartości
Mięso bez wątpienia stanowi jeden z podstawowych składników diety wielu osób. Zawarte w nim tłuszcze oraz białka są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Możemy wybierać s...