Artykuły w kategorii: MIESOZERCY.pl - strefa konsumenta
Sezon grillowy rozpoczął się już w pełni. Sklepy mięsne oraz sieci supermarketów na bieżąco zaopatrują się w różnego rodzaju produkty nadające się do przygotowania na grillu. Najchętniej
i najczęściej wybieranymi przez klientów są kiełbasy, dlatego też ...
Tylko najbardziej wartościowe produkty z tzw. polskim akcentem, tworzone z rodzimych składników, na podstawie tradycyjnej receptury mogą ubiegać się o uhonorowanie godłem Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Specjaliści z branży sp...
Kiełbasa swojska produkowana według własnej, unikalnej receptury cieszy się uznaniem na całym Podhalu. Wytwarzana z naturalnych surowców, mająca niezmienny skład i tradycyjny sposób produkcji, powinna znaleźć się w każdym ceniącym się sklepie. Jadana na zimno l...
Różnorodność wędzonek w sklepach jest ogromna. Najlepsze rarytasy przyciągają konsumentów swoim smakiem i zapachem. Największe powodzenie zyskują jednak te, które wytwarzane są w sposób tradycyjny.
Szynka Starowiejska z województwa podkar...
Frankfurterki to wysokiej jakości produkt, który znajduje uznanie różnych grup konsumentów. Mimo, iż w sprzedaży dostępny jest na terenie całej Polski to najbardziej ceniony i najchętniej kupowany jest w województwie śląskim. Ze względu na s...
Wyśmienita jakość i wykwintny smak
Znana od wielu lat na terenie Śląska. Receptura, według której jest przygotowana także nie zmieniła się na przestrzeni lat, doskonale trafiając w gusta każdej osoby ceniącej wykwintne smaki. Jej sekret tkwi w wyśmienitej jakości surow...
Firma ADOZ Wytwórnia Wędlin Artur Kwiecień
Produkty bez konserwantów
W zgodzie z naturą i tradycją
Produkty bez konserwantów stanowią niewielki procent ogółu wyrobów na rynku mięsno-wędliniarskim. Nie oznacza to jednak, że klienci ich...
Wyborny smak pełnego szlachetności produktu
Idealne połączenie mięsa wieprzowego z wołowiną. Przygotowane na bazie naturalnych przypraw. Tworzone według dawnej receptury dopracowanej do perfekcji przez lata doświadczeń. W trosce
o nasze zdrowie bez jakichkolwiek sztucznyc...
Tradycyjne z krwią wieprzową lub białe bez jej zawartości. Parzone oraz pieczone. Wszystkie
z dodatkiem przypraw naturalnych. Każda na bazie regionalnej janowskiej kaszy gryczanej. Co więcej; wyprodukowane bez folii kolagenowych czy sztucznych osłonek a w jelicie naturalnym...
Produkt tradycyjny, lokalny, regionalny – a może Gwarantowana Tradycyjna Specjalność… W jaki sposób może wyróżniać się na rynku producent mięsa lub wędlin?
Większość producentów mięsa i wędlin niemal każdego dnia zastanawia się, co n...