Artykuły w kategorii: MIESOZERCY.pl - strefa konsumenta
Klasyk w grillowym menu – kiełbasa sołtysa biała marki BERGER
Amatorzy grillowych przysmaków z pewnością nie przejdą obojętnie nad najnowszą propozycją marki BERGER kiełbasa sołtysa biała to swoisty klasyk, którego nie może zabraknąć wśród dań se...
Konsumenci od jakiegoś czasu coraz częściej poszukują bardzo dobrych jakościowo mięs. Każdy rodzaj mięsa ma swoje zalety, jednak jest jeden szczególny i w ostatnich latach trochę zapomniany. Powoli jednak wraca on na stoły polskie, bo jest nie tylko smaczny i delikatn...
Czas na grilla!
Wraz z nadejściem sezonu grillowego marka BERGER przygotowała dwie oryginalne propozycje, w sam raz do wrzucenia na ruszt. KASZOK i RYŻOK znajdą uznanie wśród miłośników grillowania, którzy stawiają na lekkie i nowoczesne...
fot.ZM Poliwczak
Zakład Mięsny POLIWCZAK z Mysłowic to firma, która zyskała uznanie klientów dzięki wyśmienitym produktom wędliniarskim. Obecnie firma poszerzyła swoją ofertę o kolejny smakołyk drobiowy:
PALUSZKI DROBIOWE
To absolutna nowość firmy POLIW...
Czy gęsina jest już w Twojej restauracji?
Polki i Polacy coraz częściej są otwarci na nowe smaki. Szukają jednak w potrawach tradycji, odpowiednich walorów smakowych oraz prozdrowotności. Idealna jest więc gęsina, która wszystkie te zachcianki zas...
fot.FIRMA TOŁŁOCZKO
Historia mięsno-wedliniarskiej FIRMY TOŁŁOCZKO i ich sprawdzone, lubiane i tradycyjne produkty na Wielkanocny stół.
Nasza historia: FIRMA TOŁŁOCZKO
Pewnego dnia, wraz z mężem, znaleźliśmy sklep w Słupsku przy ul. Wolności-rynek, w kt&...
fot. ZM Berger
„Ślōnski Szpecyjał” na Wielkanoc–kiełbasa krucha ze wsi marki BERGER
Święta Wielkiej Nocy to wyjątkowy czas, gdy w otoczeniu rodziny oraz najbliższychcelebrujemy tradycję i cieszymy się swoją bliskością. Ich nieodłączny element stanowi wi...
fot.pixabay
Francuzi jako pierwsi zapragnęli stworzenia przepisów chroniących regionalne specjały. Zabezpieczenie produktów przed przywłaszczeniem nazwy lub podrobieniem ma informować klientów o szczególnych właściwościach kupowanych artykuł&oac...
Od wielu lat rynek polski zalewany jest mięsem z krajów unijnych. Jednak producenci wędlin zdają sobie sprawę, że właściwy dobór półtuszy to klucz do smacznych wyrobów. Tuczniki z polskich hodowli, karmione i chowane w sposób naturalny, w&n...
„Ślōnskie szpecyjały” to produkty już od ponad 35 lat sygnowane nazwiskiem Berger - rodzinną firmą związaną ze śląskim miastem Rydułtowy. Doskonała znajomość niepowtarzalnego smaku domowych wędzonek zaowocowała kolejnym tradycyjnym wyrobem w ofercie marki. Wędzon...