Artykuły w kategorii: MIESOZERCY.pl - strefa konsumenta
Zakład mięsny „Poliwczak” Sp J. Celina Poliwczak, Piotr Poliwczak oferuje produkty z wyższej i średniej półki. Klienci firmy to koneserzy, poszukiwacze nietypowych smaków, otwarci na nowości, ale jednocześnie ceniący tradycję, chcący ...
W ofercie Zakładu Mięsnego Dobrowolscy Sp. z o.o. pojawiła się Nowość- Wędliny Kruche z Wadowic. To linia wędlin łącząca tradycyjne, sprawdzone receptury z nowoczesną technologią produkcyjną. W skład serii wchodzą Filet kruchy oraz Zrazowa krucha. Są to znakomite wy...
Wędliny marki Biesiada Polska firmy HAŃDEREK to nawiązanie do szlacheckiej, prawdziwej polskiej gościnności. Produkty naturalne są ręcznie przygotowywane i przewiązane sznurkiem. Precyzja wykonania i dbałość o najmniejszy szczegół w procesie produkcji daje wyr...
Salami to wędlina, która cieszy się ogromną popularnością i uznaniem na całym świecie. Początkowo była wyłącznie włoskim przysmakiem, teraz aktualnie jest jednym z najczęściej kupowanych wyrobów mięsnych. Wędlina typowana przez ekspertów jako „suro...
Kupuj kliencie - chciało by się rzec widząc aktywność speców od reklamy. Ta spontaniczna przestroga szczególnie staje się zasadna w przypadku kupowania żywności na codzienny stół. Owszem ładnie zapakowane makarony, czy inne proste produkty jak cuki...
Jakość, szlachetność wyrobów i tradycja, to wartości na które kładą nacisk właściciele Zakładów Mięsnych Berger z Rydułtowów. Dążenia właścicieli są widoczne w proponowanych produktach. Szynki, wędzonki, wyroby szynkowe, wędliny homogenizowane, ki...
Na rynku produktów wędliniarskich pojawiły się nowości produktowe z Zakładu Przetwórstwa Mięsnego Hańderek. Z DYMNEJ CHATY to nazwa nowej linii wędlin, w skład której wchodzi:
Polędwica dymiona Z Dymnej Chaty
Szynka dymiona Z Dymnej Chaty
Szy...
Miło nam oznajmić Państwu, iż na na rynku naturalnych produktów drobiowych pojawiły się dwie nowości, które są idealnym uzupełnieniem oferty produktowej firmy Drobgen.
Pierwsza to kiełbasa biała z gęsi. Wędlina ta jest rozszerzeniem asortymentu wybornych wędl...
Wielkimi krokami zbliża się czas świąteczny, kiedy całą rodziną usiądziemy przy pięknie nakrytym białym obrusem stole, słuchając kolęd i zachwycając się widokiem przystrojonej choinki.
Jest to czas zadumy, rodzinnych spotkań, prezentów i wspólnego śpiew...
„Gęsina na świętego Marcina” to wielka ogólnopolska akcja rozpoczynająca się 11 listopada mająca wypromować mięso gęsie. Polska jest największym europejskim producentem mięsa gęsiego w Europie, mimo to spożycie produktów z gęsi jest małe w stosunku do ...