Artykuły/MIESOZERCY.pl - strefa konsumenta - Strona 4 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: MIESOZERCY.pl - strefa konsumenta

Wędliny tradycyjne z województwa łódzkiego - Szynka Walichnows...

Dwa nurty, które zajmują czołowe miejsce podczas produkcji mięsa oraz wyrobów mięsnych to naturalność i lokalność. Dlatego też większość producentów z tego segmentu stara się w jak najlepszy sposób wpisać w obowiązujący trend po to, aby spełnia...
Opublikowany: 26.07.2021 Kategorie: Artykuły, MIESOZERCY.pl - strefa konsumenta, wieprzowina, łódzkie, Etykiety:

Hodowla królików w Polsce

W Polsce w ciągu ostatnich lat zmienił się profil hodowli królików. Wyhamowana została produkcja zwierząt futerkowych, ze względu na niską trwałość futerka. Wzrosła natomiast produkcja ras mięsnych. W Polsce spożycie tego gatunku mięsa jest bardzo niskie, wielu ek...
Opublikowany: 01.07.2021 Kategorie: MIESOZERCY.pl - strefa konsumenta, Etykiety:

Szynka swojska od chłopa - specjalność Zakładu Mięsnego Euro-S...

  Wędzona w gorącym dymie z drewna bukowo-olchowego. Szynka Swojska od Chłopa, to jeden z najbardziej znamienitych wyrobów w ofercie naszej firmy. Szynka ta jest wyjątkowo krucha, delikatna, o wyraźnym, a jednocześnie subtelnym smaku.   Swoje wyj...

Regionalne dania gotowe - Zakłady Mięsne Berger

Produkty regionalne są z każdym miesiącem coraz bardziej popularne i doceniane przez konsumentów. Już nie tylko wędliny, mięsa, sery czy też owoce i warzywa, ale przede wszystkim obiadowe dania gotowe. Jedną z najciekawszych i najsmaczniejszych kuchni w Polsce jest &b...

Szynka wieprzowa wędzona i schab nagrodzone- mazowieckie, Masa...

Schab Szlachecki, schab wieprzowy wędzony   Szynka babci i Schab szlachecki, powinny być w Twoim sklepie i na stole najbardziej wymagających konsumentów!  Mowa tutaj o Szynce babci i Schabie szlacheckim, bo to kunszt masarski w dosłownym tego sł...
Opublikowany: 29.12.2020 Kategorie: Artykuły, MIESOZERCY.pl - strefa konsumenta, mazowieckie, Etykiety:

Wędliny Hańderek - nowości produktowe na świąteczny stół...

Zaskocz Wszystkich przy Świątecznym Stole: Wędliny Hańderek – Tradycja i Nowości na Twoim Stole Święta to wyjątkowy czas, kiedy rodzina i przyjaciele zbierają się, aby dzielić wspólne chwile, rozmawiać o tym, co ważne, i delektować się wyjątkowymi daniami. W tym ...
Opublikowany: 15.12.2020 Kategorie: Artykuły, MIESOZERCY.pl - strefa konsumenta, Etykiety:

Szynka staropolska i inne staropolskie wyroby- lubelskie

Wędliny ze staropolskim rodowodem!  Wędliny staropolskie kojarzą się z najwyższym kunsztem masarskim. Powinny charakteryzować się nie tylko najwyższą jakością mięsa, ale przede wszystkim recepturą, pochodzeniem, sztuką wyrabiania i historią. Obecnie w Polsce jest ni...

Szynka bez dymu od PCD Salami Nowy Targ w nowych odsłonach kul...

Masz ochotę na coś pysznego, ale nie masz pomysłu na posiłek? Mamy dla Ciebie rozwiązanie! Szynka bez dymu, która jest produkowana przez Podhalańskie Centrum Dystrybucji ,,Salami" Sp. z o. o. jest w stanie zaspokoić Twój głód. Jest to ...
Opublikowany: 06.11.2020 Kategorie: Artykuły, MIESOZERCY.pl - strefa konsumenta, małopolskie, Etykiety:

Jakich produktów mięsnych poszukują konsumenci?

Wraz z rosnącą świadomością na temat zdrowego żywienia, konsumenci przykładają większą wagę do jakości kupowanej żywności. Coraz więcej osób woli zrezygnować z codziennego jedzenia wątpliwej jakości mięsa, na rzecz takiego o lepszej jakości jedzonego rzadziej.   ...
Opublikowany: 19.10.2020 Kategorie: Artykuły, MIESOZERCY.pl - strefa konsumenta, Etykiety:

Kurczak czy indyk ?

Kurczak czy indyk: który rodzaj mięsa wybrać?   W dzisiejszych czasach coraz większą uwagę przykładamy do tego, co jemy. Białe mięso niezaprzeczalnie stanowi podstawę większości diet. Różnorodność drobiu sprawia, że wiele osób zastanawia się nad...
Opublikowany: 02.10.2020 Kategorie: Artykuły, MIESOZERCY.pl - strefa konsumenta, Etykiety:

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.