Artykuły w kategorii: sieci handlowe
zdjęcie pixaby.com
Szanowni Państwo,
z początkiem 2017 roku weszły w życie przepisy dotyczące dobrowolnego znakowania środków spożywczych informacją PRODUKT POLSKI. Celem znakowania jest wyróżnienie produktów krajowych wytworzonych z polskic...
Nowe wyzwania w zakresie bezpieczeństwa
Epidemia zmieniła nasze codzienne nawyki, jeszcze bardziej uczuliła na czystość i higienę, zmusiła do wprowadzenia szeregu działań ochronnych, szczególnie w przypadku sklepów oferujących żywność - sklepy mięsne. Zar&oac...
Śniadanie to najważniejszy posiłek dnia. Naprawdę tak jest ! - nie bez powodu o tym tak wiele się mówi. Naukowcy udowodnili, że codzienne spożywanie obfitych porannych posiłków chroni przed chorobami serca, cukrzycą oraz otyłością. Przynosi korzyści zaró...
Remigiusz Zagraba: Netto Polska to 3 idee: lokalności, zaangażowania i lojalności. Na czym polegają te wartości i jak w praktyce są one realizowane?
Janusz Stroka: Wszystkie te trzy idee realizujemy przede wszystkim poprzez bycie blisko naszych klientów – nasze...
Zakład Drobiarski Lech Drób w Zalewie, w województwie warmińsko-mazurskim, to jeden z najnowocześniejszych zakładów tego typu w północnej Polsce. Na powierzchni 6 500 m kw. wykonano antybakteryjne posadzki poliuretanowo-cementowe Flowfre...
Opublikowany: 18.02.2020
Kategorie:
Artykuły,
Handel / Gastronomia,
gastronomia,
hurtownie,
sieci handlowe,
sklepy detaliczne,
Maszyny, urządzenia, dodatki, transport,
Etykiety:
Firma GOLD DRÓB to marka, która od wielu lat zwiększa swoje przychody i regularnie inwestuje w rozwój marki, sprzedaż i zaplecze produkcyjne.
W najnowszej inwestycji tj. zakładzie przetwórczym w Świerczowie, która została wsparta dotacją ...
Od 1967 roku BÄRO prezentuje sklepy mięsne w najlepszym świetle.
Światło to najważniejszy łącznik pomiędzy Waszymi produktami a klientami.
50 lat jakości – Made in Germany.
Jedzenie to zarówno przyjemność, jak i rozkosz. Apetycznie przedstawione prod...
Dlaczego konsumenci zmieniają sklep mięsny?
Powodów takiej decyzji z pewnością jest wiele, jednak z naszych obserwacji i długoletniego doświadczenia, przedstawimy Państwu najczęstsze przyczyny, które powodują, że klienci odchodzą do konkurencji. Możemy wyodrę...
fot.pixabay
Coraz popularniejsze jest dostarczanie klientom jak najświeższych produktów, ograniczając skomplikowany i długi łańcuch dostaw. W wielu miejscach konsumenci mogą kupować sałatki, rolady, steki, kurczaki, a nawet wędliny wytwarzane bezpośrednio w sklepie....
Remigiusz Zagraba: Jakie trendy dominują obecnie na rynku wyposażenia sklepów?
Daniel Chwastek: Dzisiejsze urządzenia chłodnicze to istotny element wnętrza każdego sklepu, dlatego klient ma
możliwość wyboru kolorystyki i wykończeń. Kolorystyka oraz ...