Artykuły w kategorii: sieci handlowe
Remigiusz Zagraba: SŁONECZKO to ogólnopolska franczyzowa sieć sklepów spożywczych, powstała w maju 2002 r. Obecnie posiadają Państwo ponad 400 sklepów zlokalizowanych na terenie Polski. W jakich województwach jesteście obecni i czy planow...
"Bliska współpraca z lokalnymi dostawcami jest bardzo ważnym obszarem działalności naszej sieci", mówi Mariola Skolimowska, PR Manager Netto Polska
Remigiusz Zagraba: Netto jest europejską siecią sklepów osiedlowych duńskiego ...
„Już od 1998 roku odpowiadamy na potrzeby milionów Polaków, ułatwiając im codzienne życie. Nasz sukces zawdzięczamy konsekwentnie realizowanej strategii polegającej na dostosowywaniu się do rynkowych trendów i preferencji klientów” - m...
„Głównym atutem sklepów "WĘDLINIARZ - LIDER" w Kraśniku jest mięso wieprzowe z własnego rozbioru, rozbierane bezpośrednio na sklepie, od lokalnych rolników” mówi Tomasz Kwiatek, specjalista ds. handlu.
...
„Zakupy na stoisku mięsnym są dla klienta doznaniem wizualnym, dlatego dużą dbałość przywiązujemy do właściwej aranżacji lady i takiej ekspozycji towaru, która pozwoli klientowi na szybkie odnalezienie szukanego produktu, wyeksponuje produkty premium oraz ...
„Z dbałości o Klienta i jego potrzeby lada tradycyjna nadal jest podstawą realizacji sprzedaży mięsa i wędlin w sklepach Lewiatan. Wykwalifikowany personel, znający asortyment i potrzeby Klientów może być niezwykle pomocny w wyszukaniu odpowiedniego produk...
Fot. Stoisko mięsne w jednym ze sklepów PSS Siedlce na ul. Poniatowskiego
„Coraz większe znaczenie ma sprzedaż produktów regionalnych czy nawet marek własnych hurtowni - raczej tych wyższej jakości” – mówi Artur Pęda, Me...
Sieć "Kropka" Sp. z o.o. to dynamicznie rozwijającą się sieć, która zrzesza sklepy spożywcze. Na dzień dzisiejszy pod logo „Kropka” działa ponad 200 sklepów
z województwa podlaskiego.
Wywiadu dla portalu FirmyMiesne.pl udzi...
„Ważnym wyróżnikiem naszej mięsnej oferty jest pochodzenie produktów – świeże mięso sprzedawane w Netto pochodzi wyłącznie z polskich hodowli, produkty przetworzone produkowane są przez polskie zakłady mięsne.”
Na pytania odpowiada&...
„Klient woli zapłacić kilka złotych więcej i otrzymać produkt bardzo dobry jakościowo
i ze sprawdzonego źródła"
– mówi Koordynator ds. handlu Dorota Skoczek.
Remigiusz Zagraba: Iloma sklepami obecnie zarządza Grupa Polskich S...