Artykuły w kategorii: sieci handlowe
„Produkty pakowane stało wagowe znajdują swoje uznanie najczęściej u klienta niecierpliwego, spieszącego się i lubiącego tego typu wędliny.”
– mówi Piotr Pokrywka, kupiec sieci Nasze Sklepy Avita.
Remigiusz Zagraba: Jak w kilku zda...
„Ważne dla nas jest, aby hurtownia była elastyczna cenowo, pozwalając naszym sklepom na konkurowanie z kanałem nowoczesnym.”– mówi Dyrektor Handlowy Sieci Limonka Wojciech Grzeszczak.
Remigiusz Zagraba: Sieć Limonka to obecnie 30...
„Myślę, że firma rodzinna to potężna siła i wierzę w nasz rozwój. Chcę stworzyć przyszłość dla swoich dzieci, coś im po sobie zostawić. Może doczekam takiej satysfakcji jak moja mama, która codziennie może się cieszyć tym, że praca jej i ta...
„Wszystkie nowości testujemy bezpośrednio wśród klientów. Sprawdzamy czy je akceptują i jakim uznaniem się cieszą. Klient musi być zadowolony z tego co kupuje.”
O mięsie i wędlinach w Sieci Sklepów Topaz i o tym, co je wyróżnia ...
„Polacy chętnie sięgają po mięso. Widząc zapotrzebowanie wśród konsumentów na produkty mięsne i drobiowe doskonałej jakości, firma Lidl rozwija asortyment…”
– mówi Aleksandra Robaszkiewicz PR Manager Li...
„Innowacyjność i nowatorskie rozwiązania, jak również tradycyjne wędliny przygotowane na podstawie staropolskich receptur, przyciągają nasze zainteresowanie i powodują chęć posiadania w sprzedaży takich produktów. Dzięki temu jesteśmy w stanie wyjść...
O sprzedaży mięs i wędlin, zakupach przez Internet oraz Kampanii Napoleona rozmawiamy z Sekretarzem Generalnym Carrefour Polska - Robertem Noceniem.
Remigiusz Zagraba: Carrefour na polskim rynku to już ponad 800 sklepów. Jakie formaty sklepó...
„Wizytówką spółki SANO jest sprzedaż zza lady. To klient dokonuje wyboru produktu
i decyduje o ilości jaką chce kupić.” – mówi Prezes Zarządu Robertas Liudvinavičius
Remigiusz Zagraba: Jak w kilku zdaniach można o...
„Oferowanie naszym klientom wysokiej jakości, bezpiecznych produktów jest dla nas kwestią priorytetową.”
Wywiadu dla portalu FirmyMiesne.pl udzielił Alfred Kubczak - dyrektor ds. korporacyjnych
w Jeronimo Martins Polska S.A....
„Bardzo dobrze sprzedaje się nam mięso drobiowe. Na drugim miejscu jest wieprzowina, wołowina i cielęcina.”
Wywiadu dla portalu FirmyMiesne.pl udzieliła Prezes Zarządu PSS „Społem” Dębica
– Lucyna Buch.
Remigiusz Zagraba: Gdzi...